29-08-2016 - Nieuws, Wielrenblad

Isaac en Roompot Oranje Peloton verlengen succesvolle samenwerking

Isaac Cycle blijft ook de komende twee jaar verbonden aan Roompot – Oranje Peloton. Sinds de oprichting van de pro – continentale ploeg in 2014 rijden de mannen van Roompot – Oranje Peloton al op de fietsen van het Nederlandse sportieve fietsmerk. Met deze verlenging blijft Isaac Cycle ook de komende twee jaar actief in het profpeloton.

Teammanager Michael Zijlaard van Roompot – Oranje Peloton is verheugd met deze verlenging. “We zijn blij dat we een Nederlandse partner van dit niveau aan ons kunnen binden die met ons mee kan groeien om onze toekomstige ambities te verwezenlijken. Naast de fijne samenwerking in de afgelopen twee jaar zijn ook de renners uitermate tevreden over de fietsen. Voor ons dan ook een logische stap om de samenwerking te verlengen”.

Dat Isaac Cycle ook de komende twee jaar vertegenwoordigd is in het profpeloton stemt ook Robert Vrancken, oprichter en eigenaar van Isaac Cycle, uiterst tevreden. “Het was voor ons twee jaar geleden een grote stap. De recente successen van de ploeg met zelfs overwinningen op World Tour niveau bevestigen dat het de juist stap was en onderstrepen de succesvolle samenwerking. Door de verlenging van het partnerschap kunnen we onze fietsen blijven doorontwikkelen waardoor de mannen van Roompot – Oranje Peloton ook in de toekomst absolute topprestaties kunnen blijven leveren”.

Over Roompot – Oranje Peloton

Roompot – Oranje Peloton is een Nederlandse pro continentale wielerploeg met 100% passie voor de wielersport. Met een no-nonsense mentaliteit en attractieve manier van koersen breng Roompot – Oranje Peloton het fietsplezier dichtbij de wielerliefhebber. Het team boekte dit seizoen al menig overwinning met een etappewinst en verovering van de bergtrui in de ronde van Zwitserland als hoogtepunten. Ook in de komende seizoenen willen ploegleiders als Erik Breukink en Jean-Paul van Poppel jonge talenten uit eigen land de kans bieden door te groeien als beroepsrenner. Voor meer informatie over het team kun je terecht op de website.

Over Isaac Cycle

Isaac Cycle is onderdeel van Tehava International, dat als importeur en distributeur van meer dan 40 toonaangevende merken actief is in de internationale sportieve fietsmarkt. Het Nederlandse Isaac Cycle heeft haar thuisbasis in het Zuid Limburgse Geleen liggen. De naam Isaac Cycle is een verwijzing naar een van de meeste invloedrijke iconen uit de moderne wetenschap: Sir Isaac Newton. Door veel tijd en energie te steken in ontwikkeling en innovatie, levert Isaac Cycle fietsen van de allerhoogste kwaliteit. Isaac Cycle kenmerkt zich daarnaast door strakke en stijlvolle fietsen met een “Dutch design”. Check voor meer informatie even de website van Isaac.

 van