22-03-2021 - Nieuws, Wielrenblad

‘Isaac Meson X Classified: de eerste racefiets uitgerust met Classified’

Betrouwbaar én extreem snel schakelen is de droom van elke fietser. Die split second kan namelijk het verschil maken tussen winst of verlies. De Nederlandse fietsenbouwer Isaac Cycle is de eerste fabrikant die het innovatief schakelsysteem van het Turnhoutse technologiebedrijf Classified inbouwt op een racefiets: enter de Isaac Meson X Classified.

Isaac Meson X Classified

Het Classified Powershiftsysteem verwerkt de functie van de voorderailleur in de naaf van het achterwiel. Deze vernieuwende schakeltechnologie combineert het aantal versnellingen en het bereik van een dubbel kettingblad met de voordelen van een 1X set-up. Dit levert ook een extra aerodynamisch en esthetisch voordeel op: in amper 150 milliseconden schakel je tussen de virtuele kettingbladen, zelfs met 1000 Watt kracht op de pedalen. Dat is met geen enkele andere technologie mogelijk.

Isaac Meson X Classified

“We zijn fier om samen met Isaac de eerste racefiets te lanceren die uitgerust is met ons schakelsysteem.”, zegtMathias Plouvier, CEO van Classified Cycling. De Isaac Meson X Classified is een prachtig resultaat van 2 bedrijven uit de Benelux die samenwerken om innovatie en kwalitatieve producten te ontwikkelen.

Isaac Meson X Classified

Robert Vrancken, Managing Director Isaac Cycle: ‘Wij gaan steeds een stapje verder, ook op technologisch vlak.Door deze mooie samenwerking met Classified maken we van de Isaac Meson een innovatieve fiets die klaar is voor de toekomst.’

Isaac Meson X Classified

Kostprijs van de Isaac Meson X Classified vanaf €4.339,-. Bekijk de Isaac website en de Classified website voor meer informatie!


Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van