Isaac Saros e-Xplore: elektrische gravelbike

De wielerwereld is voortdurend in beweging. De tijd waar wielertoeristen in de zomer kilometers maalden op de weg en enkel in de winter te vinden waren in het bos is voorbij. De wielertoerist wil het hele jaar door van beide kunnen genieten. Isaac Cycle heeft daar al op ingepikt met de lancering van de gravelbikes Hadron Xplore en Torus. Vanaf nu wordt het nog makkelijker om de onverharde wegen de baas te kunnen met de lancering van de Isaac Saros e-Xplore. De eerste elektrisch aangedreven gravelbike van Isaac. 

Prikkelt het wel eens om met je racebike off road te gaan? Dan ben je niet alleen! De populariteit van de gravelbikes van Isaac bewijzen dat fietsen door stoffige of modderige onverharde wegen hot is. Om jou nog dat tikkeltje extra kracht en comfort te geven lanceert Isaac de elektrische gravelbike: de Isaac Saros e-Xplore! 

Het kloppende hart van deze nieuwe gravelbike is de batterij van Fazua. Deze batterij wordt ook gebruikt in de populaire elektrische racebike van Isaac, de Proton Hybrid. De Fazua Evation technologie wordt dan ook geroemd voor betrouwbare en krachtige ondersteuning. Het is deze motor die je met een maximaal vermogen van maar liefst 400 Watt vooruit zal stuwen op onverharde wegen. Samen met de Advanced Carbon Tech Triad 40 constructie van het lichtgewicht frame brengt deze gravelracemachine je naar alle onontdekte paden die je je kan voorstellen. 

Maak van de Isaac Saros e-Xplore jouw partner in crime in het bos of op de weg! Voor meer informatie over deze gravelfietsen kun je terecht op de website Isaac Cycles.

 van