12-12-2017 - Skiën, Nieuws

Isabelle en Veroniqi Hanssen nieuwe teamriders Protest

De gezusters Hansen komen uit Nijmegen en hebben al heel wat uurtjes doorgebracht in de Nederlandse sneeuwhallen. Deze uurtjes hebben zijn vruchten afgeworpen want de zusjes mogen zich nu Protest teamrider noemen. Mocht je nog niet bekend zijn met de zusjes uit het oosten, bekijk dan onderstaand filmpje!

Isabelle
Isabelle is de skier van het duo en heeft een competitieve geest. Ze heeft besloten om het skiën van wedstrijden een tijdje stop te zetten en zich te focussen op het vergroten van haar tricklijst. Dit neemt veel tijd in beslag en Protest is meer dan blij om haar te steunen in dit proces. Als je meer over Isabelle te weten wilt komen check dan hier haar profiel.

“Soms is skiën het moeilijkste dat er is in het leven, en soms is skiën hetgeen dat je door je de moeilijkste tijden helpt.” – Isabelle Hanssen

Veroniqi
De dichtstbijzijnde sneeuwhal lag op een dikke 5 uur reizen van waar ze woonde, Veroniqi was vastberaden om minstens even lang te boarden als dat ze moest reizen. Er mag dus wel gezegd worden dat ze wel heel erg van snowboarden houdt! Als je meer over Veroniqi te weten wilt komen check dan hier haar profiel.

“Ik ben geïnspireerd door mensen die ondanks alles hun dromen volgen. Door mensen die kunst of video’s maken wat mensen aan het denken zet. Door snowboarders die hun rijden moeiteloos doen lijken, en door mensen die opkomen voor wat ze vinden en geloven.” – Veroniqi Hansen


Meer over Protest en het team is te vinden op de site van Protest.

 van