05-11-2013 - Snowboarden, Nieuws

Jennifer Hoffman: “Red vijf vrouwenlevens met deze winterjas”

Als ambassadrice van de Female Cancer Foundation heeft Jennifer Hoffman in samenwerking met Protest Boardweer een speciale fotoshoot gedaan ter promotie van een speciaal ontwikkelde winterjas, dit alles ter ondersteuning van de Female Cancer Foundation. “Deze fotoshoot zie ik als een uitstekende kans om de unieke samenwerking tussen de Female Cancer Foundation en Protest te promoten.” aldus Jennifer Hoffman. “Bij aanschaf van dit jack red je immers de levens van vijf vrouwen.”

“Wij zijn heel erg blij dat ook de gehele keten van leveranciers hieraan heeft bijgedragen.” zegt Caroline Dekker, eigenaresse van Protest. “Dit maakt het echt een unieke samenwerking.” Om direct iets voor de Female Cancer Foundation te betekenen, is het gehele bedrag van ruim € 30.000,- al door Protest gegarandeerd en gedoneerd.

Het eindresultaat van deze samenwerking is een modieuze winterjas voor vrouwen, waarin op subtiele manier verwijzingen naar de Female Cancer Foundation zijn verwerkt. Dus wil jij er deze winter hip uitzien én dit initiatief steunen? Kijk dan snel op de website van Protest voor de dichtstbijzijnde winkel of koop de jas direct via de webshop. Ook kan je direct donateur van de Foundation worden door je in te schrijven via de site.

[youtube id=”lhMZSkKCrYg”]

De Female Cancer Foundation maakt gebruik van een simpele, maar uiterst effectieve screenings- en behandelingsmethode. De laatste jaren zijn al ruim 1 miljoen vrouwen in ontwikkelingslanden voorgelicht. Van 300.000 vrouwen werd mogelijk het leven gered door het ‘See & Treat’-project en meer dan 12.000 lokale bewoners zijn opgeleid tot medewerkers.

 

 

 

 van