05-10-2011 - Snowboarden, Nieuws

John Jackson naar Burton!

Burton heeft afgelopen week John Jackson als nieuwe lid van het team verwelkomd. Hij zal zowel de hardgoods als softgoods van Burton gaan vertegenwoordigen.

John staat bekend als een zeer dynamische rijder, en hij laat backcountry rijden er makkelijk uitzien. Tijdens de TransWorld Riders’ Poll Awards dit jaar werd hij de eerste snowboarder in de historie die twee keer de ‘Video Part of the Year’ award wist te winnen. Tevens wist hij voor de tweede achtereenvolgende keer de ‘Rider of the Year’ award binnen te slepen. Dit jaar kan je zijn skills bewonderen in de ‘Art of Flight’.

Ook nu hij voor Burton rijdt zal John blijven doen waar hij het beste in is, snowboarden en films schieten. Net als alle Burton teamriders zal hij ook zijn rol spelen in het testen en ontwikkelen van Burton producten.

“Het is sick om deel uit te maken van zo’n bedrijf en team die al sinds het begin van het snowboarden zo toonaangevend zijn.” aldus Jackson. “Ik kan niet wachten tot de eerste sneeuw om de nieuwe gear te testen, het is echt een eer.”

[youtube id=”xn5cjjst5tM”]

 

 van