Joker Bike: transformeer ‘m in een transportfiets

Heb je nog een extra fiets die wegkwijnt in de schuur? Dan is het een idee om hem om een andere functie te geven, al dan niet tijdelijk. Het Franse merk JoKer Bike komt met een origineel idee. Met behulp van hun JoKer Mini is vrijwel elke fiets makkelijk te veranderen in een compacte cargobike. Al wat je hoeft te doen is de standaard voorvork van een fiets vervangen door de JoKer Mini. Voor deze JoKer Mini zijn veel accessoires beschikbaar, ze maken hem geschikt voor uiteenlopende bagage. Denk bijvoorbeeld aan een kinderzitje.

Het 20 inch wiel verlaagt het zwaartepunt van de JoKer Mini, verbetert de balans drastisch en vergemakkelijkt het rijden. Met dank aan de hydraulische schijfrem sta je weer op tijd stil. De centrale standaard zorgt voor een perfecte stabiliteit bij stilstand, zelfs als je fiets beladen is. De prijs bedraagt 749 euro, maar het scheelt je veel benzine slurpende autoritjes.

Check voor meer informatie hier de website!


Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent elektrische fietsen? Houd dan de nieuwspagina van Electrified in de gaten! Benieuwd naar routes, tips & tricks en nog meer leesvoer? Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Electrified E-Bike Magazine en volg ons op Facebook en Instagram!

 van