02-02-2023 - Snowboarden, Leesvoer, Skiën, Leesvoer

Jones’ First Ever True Twin

De nieuwe Tweaker is een freestyle-gerichte true twin die is gebouwd om ollies te knallen, trucs uit te halen en creatieve lijnen te carven op elk terrein.

Een True Twin shape, buttery flex en True Camber profiel geven de Tweaker een speels, gelijkmatig gebalanceerd boardgevoel, maar verwar de Tweaker niet met je gemiddelde freestyle twin. Het unieke neus- en staartprofiel met dubbele radius van de Tweaker maximaliseert de looplengte van de afgestompte vorm en biedt verbazingwekkend drijfvermogen, terwijl de V-kernprofilering op de Tweaker’s Classic Core de flex zachter maakt tussen de voeten voor behendige manoeuvreerbaarheid en stijver in de tips voor superieure stampvermogen. De Tweaker heeft Traction Tech 3.0-randen voor extra edge-grip tijdens het rijden door ruwe sneeuw, en de lepelvormige neus- en staartranden op de 3D Contour Base 3.0 verminderen edge-catch en maken het gemakkelijk om te butteren en te boarden. Afgewerkt met een Sintered 8000 base en een Eco-plastic bovenlaag, is de Tweaker een duurzame en hoogwaardige moderne manifestatie van een tijdloze echte twin snowboardvorm.

Check hier meer foto’s en specificaties over de Tweaker.


Voor meer nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Soul en volg ons op Facebook en Instagram

 van