30-08-2021 - Snowboarden, Nieuws

Joseph Toney ontwerpt Jones Snowboards

Een snowboard is misschien wel een van de meest perfecte artistieke doeken op de planeet. Wat zou er beter zijn dan een 60 inch lang kunstwerk terwijl je door de mooiste plekken op aarde glijdt?

Het is een eer om zo een functioneel en mooi product wat prachtig is om te zien. we houden van de kans om elk seizoen weer een nieuw pracht product te kunnen laten zien van groot getalenteerde artiesten op onze snowboard lijn.

Utah artiest en grafische designer Joseph Toney was een van de eerste freelance artiesten om een Jones snowboard graphic te designen. Startend met de 2015 Mountain Twin, Joseph is nu verdergegaan met graphic design voor over meer dan een dozijn Jones modellen inclusief de kunst die gebruikt wordt voor de velen van de recente Ultra Series modellen.

lees meer

De missie van Jones

Ontwerp innovatieve berguitrusting die nieuwe prestatienormen stelt en toonaangevend zijn op het gebied van productieduurzaamheid, milieubereik en backcountry educatie.

Jones is vastbesloten om een ​​leider in de outdoor-industrie te zijn in de strijd tegen klimaatverandering. Het bouwen van snowboards zal altijd een ecologische voetafdruk hebben, dus Jones streeft ernaar om deze voetafdruk waar mogelijk te minimaliseren door nieuwe eco-tech te ontwikkelen en organisaties te ondersteunen die strijden tegen klimaatverandering in de frontlinie. Jones neemt deze inspanningen serieus omdat ze hun zorgen maken over de manier waarop onze acties het milieu voor toekomstige generaties zullen beïnvloeden.

Leer meer

 van