01-03-2016 - Mountainbiken, Nieuws

Josh Bryceland & Fox zijn klaar voor nieuw DH seizoen

Voordat Josh op de MTB stapte was hij verliefd op het motorcrossen en droomde van een carriere als crosser, net als zijn vader. Maar door de video’s en indrukwekkende stijl van Steve Peat, Rober Warner, James McRoy en Will Longden vond hij al snel zijn echte passie. Onder de begeleiding van Steve Peat ontpopte Josh “Ratboy” Bryceland zich vervolgens als een van de meest getalenteerde rijders in DH.

Na meerdere UCI Junior DH World Cup Championships, pakte hij het UCI DH World Cup Kampioen in 2014. Door zijn bijzondere persoonlijkheid en wilde capriolen is hij een van de favorieten bij de fans. Door zijn skills is hij daarnaast ook een favoriet om de UCI Downhill World Cup dit jaar te winnen. Tijdens het nieuwe seizoen zal hij uiteraard te zien zijn in de nieuwste kleding van Fox.

De nieuwe Downhill 2016 collectie van het merk zal binnenkort worden gepresenteerd. Houd hiervoor onze online kanalen in de gaten, wij zullen je op de hoogte houden. Natuurlijk kun je ook alvast een kijkje nemen op de website van het merk.

Biografie

Name:
Josh Bryceland

D.O.B.:
3/23/90

Hometown:
In the Hills South of Manchester

Currently Resides:
In the Hills South of Manchester

Sponsors: 
Fox, Santa Cruz, Burgtec, 50:01, Enve, Maxxis, Fox Shox

Years Pro:
6

Fox Athlete Since:
2011

Discipline: 
DH Mountain Bike

Bike Frame/ Specs:
v10 fully prepped for goin quick

Favorite Trick:
Big whip or flatty

Favorite Fox product:
RPC! Saved me enough times 🙂

 van