25-04-2018 - Windsurfen, Nieuws

JP Super Ride

JP Australia brengt de Super Ride uit! Dit freerideboard biedt volgens JP een geheel nieuwe windsurfervaring, omdat het board vroeg planeert, serieus snel is en tegelijkertijd super comfortabel en gemakkelijk te varen is.

Het freeride board komt in maar liefst 4 verschillende constructies. Een Gold Edition, Pro Edition, Fullwoord Edition en de Epoxy Edition. Deze nieuwe generatie freeride boards zit precies tussen de Magic Ride en Super Sport in. De Super Rides zijn als we JP mogen geloven net wat sportiever dan de Magic Rides en bijna net zo snel als de Super Sport.

Voor dit nieuwe concept heeft JP de beste eigenschappen van alle JP boards gekozen om een alleskunner te maken. JP heeft een deel van de bodem shape en V-flow van de slalomboards gepakt, wat er voor zorgt dat het board snel planeert, explosieve accelereert en een goede topsnelheid heeft. Het board ligt hoog op de het water waardoor het board makkelijk over de chop gaat. Het dek garandeert een comfortabele houding en maakt het gemakkelijk om in de voetbanden te komen.

De Super Ride wordt geleverd met Deep Tuttle-boxen wat weer goed uitkomt bij het foilen.

 van