Juice Lubes Scrubb ‘n buff pack – Giveaway & Review

De Juice Lubes Scrubb ‘n buff pack is kwalitatief prima en goed geprijsde schoonmaakset.

Giveaway

Je kent ‘m vast wel: die ene vriend die áltijd op een vieze fiets aankomt, zelfs als het al weken niet heeft geregend. Geen idee hoe die het voor elkaar krijgt, maar één ding is zeker: die fiets wordt veel te weinig schoongemaakt.

Omdat wij het liefst zien dat iedereen op een schone fiets rijdt mogen wij samen met Oneway een Juice Lubes Scrub and Buff pack weggeven! Met dit setje, wat we zelf al uitvoerig hebben getest, krijg je zelfs de meest vieze fiets schoon. Volg Wielrenblad of Up/Down op Instagram en tag die vriend met een veel te vieze fiets, en wie weet wint hij of zij deze complete set van Juice Lubes! 💦

Juice Lubes Scrubb 'n buff pack
Juice Lubes Scrubb ‘n buff pack

Getest Juice Lubes Scrubb ‘n buff pack

Als je je fiets in topconditie wil houden is het schoonmaken ervan een serieuze zaak, en bij Juice Lubes snappen ze dat helemaal. Met hun Scrubb ’n Buff Pack leveren ze een complete schoonmaakset waarmee je je tweewieler in een mum van tijd en zonder al te veel gedoebrandschoon krijgt.

Het pakket bestaat uit vijf items: een bikecleaner, een geconcentreerde bikecleaner en tevens ontvetter, een kettingreiniger, kettingolie en framewax. De items zijn vanzelfsprekend geschikt voor alle framematerialen en de bikecleaner is ook nog eens biologisch afbreekbaar. Met de spuitfles zet je de fiets makkelijk in het sop en voor maximaal effect kan je het schuim het beste een paar minuten laten intrekken. Om je fiets echt brandschoon te krijgen is het een goed idee om nog eens goed met een spons over je fiets te gaan, als je je fiets daarna afspuit is er geen spikkeltje vuil meer te bekennen. Ook de kettingreiniger werkt zoals we hadden verwacht. In combinatie met de geconcentreerde bikecleaner maakt dit apparaatje je ketting in een mum van tijd weer helemaal schoon. Het apparaat is makkelijk in gebruik en ook alle borsteltjes in de kettingreiniger draaien goed mee, iets wat we lang niet altijd zien bij dit soort items.

Bikecleaner

Om het af te maken spuit je je fiets in met Frame Juice, om zo de lak extra mooi tot z’n recht te laten komen en een vuilafstotend laagje op je fiets aan te brengen. De Viking Juice kettingolie zet de puntjes op de i; deze olie is geschikt voor alle omstandigheden, van natte veldritten tot aan heerlijke zomeravondtochtjes. Vanzelfsprekend is de hele set voor elk soort fiets goed te gebruiken.

Pluspunten van het Juice Lubes Scrubb ‘n buff pack

  • Veel waar voor je geld
  • Maakt goed schoon

Minpunten van het Juice Lubes Scrubb ‘n buff pack

  • Spons ontbreekt
  • Olie geeft af

De Juice Lubes Scrubb ‘n buff pack is hier te verkrijgen op de website van Juice Lubes. Voor de prijs van € 39,95.


Het Juice Lubes Scrubb ‘n buff pack staat in Wielrenblad #2 2022, oftewel de special Lets Ride Bikes. Een special waarin de werelden van Wielrenblad en Up/Down Magazine samen komen! Lets Ride Bikes 2022 is te bestellen in de Soulwebshop. Ook is het blad beschikbaar in de Soul Kiosk AppWil je meer wielrennieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van