30-10-2019 - Mountainbiken, Nieuws

Julbo Aerospeed Fluo orange

Dit nieuwe model heeft al eerder een wit voetje gehaald bij ons en doet dat nu weer. De door Julbo ontwikkelde Aerospeed is voorzien van een flinke lens, welke al sinds jaar en dag worden ontwikkeld en geproduceerd in hun fabriek in het Franse Jura-gebergte. Deze panoramische lens zorgt ervoor dat je rondom goed zicht hebt. Door het ontbreken van een frame rondom de lenzen en het extreem scherpe glas vergeet je dat je een bril draagt.

Het lichte gewicht draagt hier uiteraard ook aan bij, evenals de subtiele maar stevige manier waarop de pootjes aan je hoofd lijken te kleven. De REACTIV Performance cat. 0-3 lens is een fotochroomatische lens die meekleurt met de intensiteit van het licht. Doordat deze helemaal blank wordt rijd je er dus ook prima mee in slecht weer, tot aan de felle zon in bijvoorbeeld de Alpen.

De Julbo Aerospeed wordt geleverd in een slimme case, die je bril in je tas goed beschermt, maar heel plat opvouwt wanneer je de Julbo Aerospeed  op je neus hebt zitten. Zijn er dan echt geen nadelen te noemen? De prijs misschien, de bril is niet goedkoop te noemen, maar het is misschien voorlopig wel de laatste bril die je de komende jaren zal kopen.

prijs: €184,95

Meer weten over de Julbo Aerospeed? Klik dan hier. 


Meer lezen?  Word abonnee van UP/DOWN zodat je het nieuwste magazine als eerste ontvangt en geen artikel meer hoeft te missen. Losse uitgaven van UP/DOWN of Wielrenblad kun je ook bestellen in de Soul Webshop. Digitale uitgaven kun je uiteraard terug vinden in de Soul Kiosk App, zodat je UP/DOWN of Wielrenblad ook via tablets of smartphones kunt lezen. Volg ons op op Facebook en Instagram!

 van