20-10-2022 - Skiën, Nieuws

Julbo REACTIV: Next level fotochromatische lens voor Winter 22/23

Julbo, ook het nieuwe seizoen heeft veel verhalen en nieuwigheden in petto – Meer dan ooit richt Julbo zich tot ALLE skifanaten. Of ze nu freeriders, freestylers, liefhebbers van toerskiën, carving of amateur-skiërs zijn, het aanbod van JULBO wordt steeds beter om zo goed mogelijk te voldoen aan de behoeften van alle skiërs, met technische en technologische innovaties die volkomen nieuw zijn op de markt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Een gloednieuwe reactiv 0-4 lens

Voor het seizoen SNOW 22/23 verlegt JULBO de grenzen van de REACTIV technologie met het grootste fotochromatische bereik op de markt: van 0 tot 4. Deze exclusiviteit van het merk zal verkrijgbaar zijn op bijna het hele First Class-assortiment, een assortiment voor wie geen compromissen wil sluiten op het gebied van prestaties en ergonomie.

Helmen

De helmen blijven uiteraard niet achter want de technologie is geïntegreerd in twee nieuwe producten
van de Visor en All Mountain-assortimenten. De GLOBE EVO biedt een technologische innovatie met zijn nieuwe beweegbare Advanced Motion Visor vizierconcept dat de lens perfect op het gezicht positioneert, zelfs met gebruik van de optische bril. De helm HYPERION brengt een nieuwe, stylistisch frisse wind die een nieuw facet van het merk onthult. Toegewijde beoefenaars die verleid zijn door zijn rondingen kunnen genieten van beschermende MIPS-technologie die de schokken bij een ongeval beperkt.

Skibrillen

Bij de skibrillen wordt het First Class-assortiment uitgebreid met de CYCLON, een skibril waarvan het
design een perfecte combinatie van stijl en comfort is. Het Excel-assortiment verwelkomt de skibril PULSE, een all-terrain-bril, ontwikkeld om aan de wensen van zoveel mogelijk mensen te voldoen.

TWICE ME

Om skiërs nog beter te beschermen, ontwikkelde JULBO ook een capsulecollectie van producten met twICEme®-technologie. Het gaat om een technologie die direct in de helm en/of de skibril is geïntegreerd en waarmee alle medische en andere belangrijke informatie van de drager kan worden geüpload zodat ze onmiddellijk beschikbaar is voor de hulpdiensten bij een noodgeval.

Switch Air System

De gepatenteerde ventilatiesystemen van JULBO zijn nog steeds bijzonder actueel met het Switch Air System, ideaal voor toerskiën en freerando (beschikbaar op de Quickshift, Quickshift SP en Quickshift OTG-skibrillen) en het Super Flow System, eenvoudig en effectief voor de piste en het freeriden (beschikbaar op de Aerospace, Aerospace OTG en Airflux-skibrillen).

Kijk voor meer informatie op de website van Julbo.


Voor meer snowboard en ski nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van SOUL en volg ons op Facebook en Instagram!

 van