13-04-2012 - Mountainbiken, Nieuws

Junior editors Pitch

Up/down breidt de redactie uit. Naast de huidige redactie komt er een nieuw team die samen met ons meewerkt aan het schrijven van (online) stukken en artikelen.

Behalve dat je knettergek moet zijn van mountainbiken, zoeken we mensen die goed en pakkend mooie verhalen kunnen vertellen. Of je dat doet door middel van tekst, foto’s, video of een combinatie van die drie maakt niet zoveel uit. Wél belangrijk vinden we het dat je een originele insteek hebt voor je verhalen en niet denkt in wielerclichés. Het helpt als je een originele en brede kijk hebt op mountainbikes, biken en het wereldje eromheen en niet gaat voor de platgetreden paden. Vanwege een chronisch gebrek aan dames in deze sport, zullen wij er op z’n minst eentje voorrang geven.

Kan jij je hierin vinden en zou je graag voor Up/Down willen schrijven, doe dan mee aan de junior editors pitch. Schrijf een travelreport van jouw favoriete parcours (max 1000 woorden) of schrijf een upgrade van de fiets waarmee je altijd fietst (max 500 woorden) en maak het verhaal compleet met foto’s. Uiteraard mag er in teams gewerkt worden. Uit alle inzendingen zullen we een team van maximaal vier personen samenstellen. Stuur je artikel naar info@soulonline.nl

 

Fotografie tips
Mountainbikefotografie 1
Mountainbikefotografie 2

Inspirerende artikelen
Kona Entourage – Online report
Kettingreacties – Gear
Kona Honzo – Up/Grade
Flow van de Vogezen – Trailverslag

 van