26-04-2022 - Mountainbiken, Nieuws

Jura Sick Enduro Trip

Ben jij nog op zoek naar een gave Enduro vakantie eind augustus?? Kijk dan eens naar deze optie van Jura Sick Enduro Trip, 5 dagen lang de mooiste trails rijden in de Jura, één van de mooiste gebieden in Frankrijk op slechts 8 uur rijden van Utrecht.

Je verblijft in een geweldige accommodatie met alle luxe, ver weg van de bewoonde wereld! Je bent op pad met Europees gecertificeerde gidsen en daarnaast gaan we twee dagen op pad met een lokale gids waarbij we gebruik maken van shuttles en liften. Na deze trip heb je de allerdikste trails gereden die deze omgeving te bieden heeft!

Details

  • Datum: 24 t/m 28 augustus 2022
  • Kosten: Slechts € 725,- pp. voor een onvergetelijke trip!!

Meer informatie?

Voor meer informatie over Jura Sick Enduro Trip klik hier, voor het roadbook of mail naar info@mtb-solutions.nl voor meer informatie.


Meer fietsnieuws? Dan zijn de tijdschriften UP/DOWN en wielrentijdschrift iets voor jou! De magazines zijn los te bestellen in onze webshop. Zie hier de webshop. Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram! Voor meer Mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl.  Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook en Instagram

 van