28-06-2021 - Nieuws, Mountainbiken, Nieuws

JUST ADD DIRT – THE 2022 SHONKY

De Shonky-colorway van 2022 komt in juni uit en Kona heeft deze coole kleine video gemaakt met stijlmeester Carlos Langelaan om het aan te kondigen.

Kona Gravity Team Rider Carlos Langelaan houdt van fietsen. Hij voelt zich even comfortabel om met zijn Operator over een World Cup DH-circuit te racen als hij een Enduro World Series-evenement aan het ‘shredden’ is, maar hij voelt zich het meest thuis als het gaat om stijlvol de lucht in gaan. Hij heeft de afgelopen jaren gereden in het beruchte La Poma Dirt Jump-park in Spanje – en dat is te zien. Voeg gewoon vuil en een stalen Shonky toe en Carlos is thuis. Samen met Héctor Saura van Bicycle Nightmare kon Carlos laten zien hoe soepel hij kan zijn aan boord van zijn Shonky.

“Het was een geweldige tijd om deze video te filmen. Deze spot is heel dicht bij mijn huis, maar ik heb er nog nooit op gereden. We hebben deze set sprongen in een paar weken opnieuw opgebouwd en hebben er een paar keer op gereden voordat we gingen filmen. Het waren een paar stressvolle dagen omdat ik te maken had met een kleine blessure in mijn hand, maar erg blij met hoe het is afgelopen. Enorm bedankt aan de lokale bevolking dat we deze plek mochten gebruiken.” -Carlos Langelaan

Kona Shonky

Of je nu een doorgewinterde dirt-jumper bent of gewoon leert over je pumptrack in de buurt te cruisen, de Shonky is het perfecte wapen bij uitstek voor de jibby-kant van fietsen. Een Cromoly butted frame heeft een 100 mm taps toelopende vork die je net genoeg vering geeft om je polsen te sparen. Snel rollende banden zorgen ervoor dat je op topsnelheid door bochten raast. De Shonky is een feest dat wacht om te gebeuren.

Voor meer informatie bezoek de website van Kona!


Wil je voortaan geen nummer van je favoriete magazine meer missen? Word dan snel abonnee van UP/DOWN. Dan ontvang je alle nummers als eerste in je brievenbus en profiteer je van alle voordelen voor onze trouwe abonnees.

 van