20-09-2017 - Windsurfen, Nieuws, Leesvoer

Jutten: Fanatic Gecko Foil | NeilPryde Fusion | MFC Freewave

 

 

Gecko Foil
Ook Fanatic heeft zich toegelegd op het foilen, en komt met de Gecko Foil met een board waarbij je moeiteloos wisselt tussen een freerider en een foilboard. De boards, verkrijgbaar in 120 en 133 liter, bieden precies genoeg oppervlak en lift in de neus om niet onder water te gaan bij de eerste foilpogingen, en blinken uit door hun gemoedelijke karakter. Toch liever gewoon water onder je voeten? Schroef de bijgeleverde freeridevin erin en je bent klaar voor een potje old school windsurfen. De Gecko Foil is te varen met alle soorten foils en komt met extra sterke deep tuttlebox en verstevigde neus. Verkrijgbaar in lichte LTD-constructie voor € 1999,-.
Vindt de Fanatic Gecko Foil op de site van Fanatic, of bekijk hier een filmpje van de Fusion.


 

 

 

 


Fusion

NeilPryde-ontwerper Robert Stroj en zijn team hebben de Fusion helemaal opnieuw ontworpen en hem een dot meer manoeuvreerbaarheid meegegeven. Het merendeel van de designfeatures is afkomstig van powerwaver
Atlas, zoals de hogere aspect ratio, kortere giek, compactere voet en het vlakkere profiel. Dit alles maakt het zeil tot de ideale keus voor iedereen die graag wat trucs op vlakwater doet, maar niet gelijk ambities heeft om de laatste freestylemoves te leren. De Fusion is er van 4,5 tot 6,5 vierkante meter en komt in twee uitvoeringen: de lichte variant met ArmourWeb in de voet, en de HD met volledige x-plyconstructie.
Prijzen beginnen bij € 729,-.
Vindt de NeilPryde Fusion op de site van NeilPryde.


 

 

 

 

 

 

 

Freewave
De best verkochte vin van MFC is vernieuwd! De Freewave staat voor snel planeren en een goede power, en voelt zich thuis in alle omstandigheden. Leverbaar van 21 t/m 36 cm in powerbox en US/slotbox, vanaf € 119,-.
Vindt de MFC Freewave op de site van MFC.

 van