01-11-2022 - Skiën, Leesvoer

K2 Disruption Cup Game 2.0

K2 Disruption Cup Game 2.0 – Gesloten resorts, ski’s met een laagje stof erop en de enorme drang om de sneeuw in te duiken. we herkennen het gevoel. Het is niet makkelijk om stil te zitten en de winter gewoon aan je voorbij te laten gaan. Dus waarom niet vanuit huis een poging wagen dat ultieme gevoel van vrijheid te krijgen?

K2 kent een lange historie als het gaat om grenzen verleggen met het design- en productieproces. Innovatieve shapes, materialen en constructies hebben ervoor gezorgd dat ze een van de meest creatieve, uitdagende en geavanceerde carving ski’s op de markt hebben weten te introduceren. Het was tijd om met iets nieuws te komen binnen het carve-segment, iets nieuws van top tot teen. De designers bij K2 gingen het lab in en kwamen er pas weer uit toen ze de perfecte formule hadden ontwikkeld. Het resultaat? Hightech ski’s zonder compromis en gebouwd om keihard te carven: de Disruption-collectie, een nieuwe standaard op het gebied van carven op hoge snelheid.

Om een eerste indruk van de Disruption-collectie te krijgen kun je meedoen met de Disruption Cup Game 2.0, een online game waar alles draait om snelheid. Elke maand worden de drie spelers met de hoogste score beloond met K2 Disruption MTi ski’s, K2 boots of een K2 helm. En elke week maak je bovendien kans op een K2 rugzak. De K2 Disruption Cup Game is gratis en beschikbaar in je app store. Wil jij je kansen verhogen om te winnen? Bezoek je dichtstbijzijnde dealer en check de Disruption Boost Code op elk van de K2 Disruption ski’s.

Dus, skiër, snowboarder, bankhanger of gewoon gamer, kruip in de huid van skilegende Sean Pettit en racen maar. Dag en nacht!

Ga voor meer informatie naar de website van K2.


Voor meer snowboard en ski nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van SOUL en volg ons op Facebook en Instagram!

 van