17-10-2014 - Skiën, Nieuws

K2 Free Boot Friday

DJ Mullet en K2 skis introduceren FREE BOOT FRIDAY. Op een aantal vrijdagen, tot het nieuwe jaar, geeft K2 twee paar skischoenen weg. 

Elke vrijdag post K2 een ‘challenge’ op hun instagram acount @K2_skis. De challenges verschillen van een foto van jezelf in een supermarkt tot foto’s tijdens het sporten, studeren, yoga, skateboarden etc., maar wel met je skischoenen aan. Om mee te doen moet je voor de volgende donderdag je foto uploaden op instagram en de hashtag #K2FreeBootFriday gebruiken. K2 kiest een winnaar gebaseerd op creativiteit, humor en esthetiek.

Nieuwe boots van K2

SpYne 130
De SpYne 130 van K2 is een High Performance, hard charging all mountain boot. De perfecte schoen voor alle omstandigheden, voorzien van de E3 filosofie (Energy Efficient Engineering). De PowerFuse Spyne zorgt voor een directe overdracht van kracht, daarnaast maken de Power cinch strap en de PrecisionFit liner het verhaal van de Spyne 130 compleet.

k2 spyne 130 copy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minaret 100
De Minaret 100 is de eerste echte specifieke freeride boot van K2 voor dames. De skischoen is voor vergevorderde damesskiërs die een zelfverzekerde freeride afdaling willen maken, afgewisseld met de comfort van een loopstand. De schoen beschikt over de vertrouwde technologieën vanuit de mens Pinnacle-serie. De Minaret 100 gebruikt dezelfde ‘game-changing’ Synchro Interlock waardoor je de freeride afdaling de baas bent en daarna comfortabel naar huis kan lopen.

k2skis_1415_minaret_100 copy

 van