13-12-2010 - Windsurfen, Nieuws

Kai Lenny verlengt contract bij Oxbow

 

Kort voor de laatste stop in de SUP World Tour verlengt leider in de Tour Kai Lenny zijn contract bij Oxbow. Ook de komende 5 jaar zal Lenny aan het merk verbonden zijn.

Lenny blijf dus loyaal aan de gedachtegoed en waarden van Oxbow. Het verlengen van zijn contract is daar een bewijs van. ‘Oxbow makes me feel awesome. I am free and I can ride as I want to express my surfing style. It is just the best you can have, you know’ zegt Kai.

Zij naam – Kai betekent ‘oceaan’ in het Hawaiiaans – geeft al aan dat hij leeft voor de oceaan. Zijn waanzinnige talent maakt van hem al een van de beste SUP-riders ter wereld, maar daarnaast is hij ook een uitzonderlijk windsurfer en kiteboarder. Al op 18-jarige leeftijd is hij een zeer all-round rider en een vaandeldrager voor een nieuwe generatie ‘watermen’. Dit bewees hij onder meer al in de laatste productie van Oxbow, ‘the Watermen Experience’, waar hij zijn deel in had.

Oxbow is ook zeer blij met het behoud van Kai, blijkt uit de woorden van Oxbow CEO Matthieu Bazil. ‘Kai is just amazing! It is so tremendous to have him in the team, and to know he pictures his future with Oxbow. For us, he fully embodies the brands values with his dynamism and his cross over capacities. All together we wil write the next 5 years of his pro-rider life… and this is just a step; our destinies are tied’.

 van