11-07-2017 - Surfen, Nieuws

Ken jij de efoil van liftfoils al?

Is het een dagje flat, met deze electric foil kun je nog steeds het water op! Zoals in het filmpje is te zien, is deze foil aangedreven met een elektromotortje. Hierdoor ben je niet afhankelijk van wind, golven of iets dergelijks. Leef je niet dicht bij de zee of oceaan? Je kunt met deze efoil ook het zweef gevoel ervaren op meren en rivieren. Doordat de foil veel stabiliteit heeft, leer je erg snel en sta je binnen een half uur. Efoilen geeft een uniek gevoel dat het gevoel van surfen en vliegen combineert.

Superior Lithium Battery Technology

De batterij is gemaakt met de beste engineers van Amerika. Ze hebben geprobeerd de perfecte balans te vinden tussen gemak met performance. De batterij houdt het ongeveer een uur uit, afhankelijk van het gewicht/snelheid van zijn berijder/ster. Verder is deze erg makkelijk vervangbaar en is de batterij oplaadbaar, hierdoor grijp je nooit mis.

Wireless Hand Controller

Erg gemakkelijk is de afstandsbediening waarmee je de snelheid makkelijk kunt aanpassen voor een heerlijke rit. De Efoil heeft een topsnelheid van 40 km/u, dus er is genoeg uitdaging. Op de afstandsbediening kun je zien hoeveel batterij je nog hebt en je snelheid. Doordat de afstandsbediening waterdicht is en drijft, raak je hem niet makkelijk kwijt.

Silent Electric Motor

De motor is gemaakt om een uitbreiding van de berijder te zijn. De motor levert snel en efficiënt en heeft geen vertraging. Hierdoor heb je veel controle, en stuit je niet op onverwachte verrassingen.

Board & Foil Design

Liftfoils is negen jaar geleden begonnen met het creëren van foils op de markt. Ze combineren en vinden het balans tussen stabiliteit en wendbaarheid. Hierdoor kun je het foilen goed leren, maar biedt het ook uitdaging voor de gevorderden. Efoilen geeft een uniek gevoel dat het gevoel van surfen en vliegen combineert.


Wil je meer weten over deze efoil? Neem dan eens een kijkje op de site van liftfoils. Wil je meer nieuws ontvangen meld je dan aan op de nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram!

 

 

 van