30-11-2018 - Kitesurfen, Nieuws

Kimo naar Slingshot en Ride Engine

Kimo Verkerk (16) uit Wijk aan Zee vaart vanaf heden met Slingshot-kites en boards en Ride Engine-accessoires.

Kimo: ‘De afgelopen 5 jaar heb ik met veel plezier met F-One gevaren en ik heb veel kunnen leren en bereikt. Dit jaar ben ik zelfs Nederlands kampioen Freestyle geworden in de categorie t/m 16 jaar. Ik ben F-One erg dankbaar voor wat ze voor mij hebben gedaan en de ondersteuning die ik heb gehad. Sinds 2 jaar ben ik met het talentteam van Natural High aan het trainen om op een hoger niveau te komen. Het doel van het talentteam is om de nieuwe Youri Zoon op te leiden. De trainingen worden gegeven door Dylan van der Meij, Nederlands kampioen, en Youri Zoon, tweevoudig wereldkampioen. Zij zorgen ervoor dat ik steeds beter ga varen en dat motiveert mij om nog verder te komen in de freestyle discipline. Ik heb nu de overstap gemaakt naar het merk Slingshot en Ride Engine. De kite die ik ga varen is de RPM; een geweldige kite voor freestyle maar is daarnaast ook erg allround. Ik ben nu heel hard aan het trainen voor de aankomende wedstrijden.’

 

 van