16-09-2020 - Kitesurfen, Nieuws

Kite 4 Life Marketplace is nu live!

“Hoe brengen we mensen bij elkaar? Hoe halen we genoeg funding op om door te gaan? En vooral hoe brengen we energie bij diegenen die het zo hard nodig hebben na een traject van ziekte en genezing. Ik wil door en laat me niet tegenhouden door een virus.” Dat zijn de woorden van Baris, die een unieke marketplace heeft ontwikkeld op de website www.Kite4LifeFoundation.org.

Op zondag 13 september ging de market live en kan iedereen op de meest unieke veiling items bieden. Van overnachtingen aan het strand tot clinics en de magische gear van Slingshot kites, Ride Engine trapezes en Lieuwe boards.

Vorig jaar zomer zijn de eerste kitesurf lessen gestart. Dankzij de enorme inspanning van Kite4Life is de bekendheid gestegen en kunnen steeds meer overlevers van kanker en hun directe naasten deze uitdagende sport ervaren. Op 20 september is de allereerste Kite4Life online talkshow te zien. De hybride studio waar Baris diverse gasten als kitesurf professionals Annabel van Westerop en Roderick Pijls en (strand)kunstenaar Tim Hoekstra ontvangt, is dan het kloppende hart van unieke verhalen over wind, water, hoop en energie.  

Schrijf je in op de Kite4Life Market website om mee te kunnen bieden en noteer nu vast 20 september 19:00 uur om te genieten van passie voor vrijheid, het leven en kitesurfen.

En wie weet maak je kans op kaartjes voor de magisch mooie documentaire The Last Line die Roderick Pijls en Rein Rijke samen met een kite langs hele bijzondere plekken op de aarden bracht.


 van