06-09-2016 - Kitesurfen, Nieuws

Kitesurfen voor een studentenprijs: Natural High Studentenactie

Wil jij heel graag leren kitesurfen maar heb je het geld er niet voor? Natural High heeft een leuke actie voor studenten bedacht. Op vertoon van je studentenpas kost een basiscursus kitesurfen tijdens de Natural High studentenactie slechts €95,- in plaats van €150,- 

Tijdens de basiscursus zullen de instructeurs van Natural High je de fijne kneepjes van het kiten bijbrengen en om de dag goed af te ronden zorgen ze achteraf ook nog eens voor een biertje en een heerlijke beachburgers, zodat je bij kunt komen van de eerste sessies!

De Natural High studentenactie wordt op doordeweeks dagen in september en oktober gehouden.Reserveer wel snel, want vol = vol! Voor meer informatie over de Natural High studentenactie kun je terecht op de website van Natural High of check alvast onderstaande flyer.

1 Studentenactie Natural High

Natural High is geboren als kitesurfschool en uitgegroeid tot een evenementenbureau met een breed scala aan strand- en wateractiviteiten en een prachtige Beachclub. Ontstaan uit passie voor het spel met de elementen, het vrije leven en het plezier. Deelnemen aan de actie op het strand maakt een gevoel los van vrijheid, zorgeloosheid en euforie. Zoals Natural High het liever beschrijft: ‘het Natural High gevoel’. Een gevoel dat voor je klaar ligt op het strand.

 van