29-03-2012 - Mountainbiken, Nieuws

Kivada Wielersport

In de winkel is inmiddels jaren fiets ervaring en is veel kennis aanwezig. De nodige fietskilometers in het bos en op de weg hebben ervoor gezorgd dat de klant kan worden voorzien van deskundig advies. In de ruime winkel (500M2) heeft de klant een grote keuze fietsaccessoires, fietskleding, ook voor dames en natuurlijk diverse mooie fietsen.
Kivada wielersport is gespecialiseerd in de race en atb sector en hebben hierin een groot assortiment. Door regelmatige scholing zijn de monteurs op de hoogte van de laatste technieken en is de klant verzekerd van de goede afstelling van uw fiets in onze open werkplaats..

Kleding en onderdelen

Niet alleen voor de fiets kun je bij Kivada wielersport terecht, ook de juiste accessoires zorgen voor meer fietsplezier. De juiste broek ,het goede pompje en een goede helm dragen bij aan meer fietscomfort .

U kunt onder andere de volgende merken in ons assortiment vinden:
Campagnolo, C-bear, Shimano, Sram, Avid, Chris King, Dtswiss, Thomson, Mavic, Giro, Assos, Santini, Specialized, 4ZA, Fizik, Polar, Sidi, Schwalbe, FSA, Magura, Ritchey, Easton, Fox Forks, Marzocchi, Michelin, Prologo Rockshox, Truvativ, Tune, Crankbrothers, BBB, Agu, Rotor, Cane Creek, Continental, Ergon, Fulcrum, Hayes, KMC, Vredestein, NoTubes, Odlo, Pro, Rigida, Selle San Marco , Sapim, Syntace, Selle Italia, SKF, SKS, Sun Ringle, Ta-Specialties, Tacx, Tokens, Yeti Cycles.

Adres
Julianastraat 30
5258 NB Middelrode

Openingstijden
Tussen half 1 en half 2 gesloten met uitzondering van Zaterdag.
Maandag, Woensdag en Donderdag van 8.30 t/m 18.00 | Vrijdag van 8.30 t/m 20.00 | Zaterdag t/m 16.00 | Dinsdag en zondag gesloten

[ hana-code-insert ] 'Shopguide – Kivada Wielersport' is not found

 van