Koga introduceert Evia Pro

Comfort is het sleutelwoord voor de nieuwste innovatie van KOGA, de Evia Pro. De Evia Pro serie bestaat uit twee verschillende modellen: de Pro en de Pro Automatic. Elk detail aan deze e-bikes is ontworpen voor optimaal fietscomfort. Dat begint met de zithouding: rechtop, zodat ook lange afstanden comfortabel zijn. Daarnaast draagt de uitrusting en afmontage maximaal bij aan het comfort: zowel de voorvork als de zadelpen zijn voorzien van vering en elke Evia Pro is uitgerust met hoogwaardige en luxe onderdelen. De KOGA Evia Pro e-bikes zijn vanaf 14 april te bestellen bij de KOGA-verkooppunten.

Comfort en perfectie tot in de puntjes

De e-bikes hebben een lage instap en een comfortabele zitpositie. De krachtige Bosch Performance middenmotor en de geïntegreerde accu zijn centraal in de fiets geplaatst, voor de beste gewichtsverdeling tijdens de rit. De accukap is voorzien van een ergonomische grip voor het gemakkelijk uitnemen van de accu. De uitneembare accu is netjes weggewerkt in de onderbuis en dankzij het KOGA Light Design zijn ook alle kabels geïntegreerd in het frame: voor betere looks en optimale bescherming!

  • Beide modellen zijn uitgerust met een Bosch Performance Line middenmotor met 75Nm. Daarmee kom je ook makkelijk een heuvel of een steile brug op!
  • De Evia Pro e-bikes zijn voorzien van een Enviolo versnellingsnaaf. Met dit systeem kun je traploos schakelen, zodat je altijd de juiste versnelling hebt.
  • Bij de Automatic schakelt de fiets voor jou. Je hoeft zelf alleen je gewenste trapfrequentie in te stellen.
  • Voor beide uitvoeringen geldt dat ze beschikken over het Bosch Smart System. Hiermee kun je de fiets via de eBike App verbinden met je smartphone en nog verder personaliseren.
  • Zowel de Evia Pro als de Evia Pro Automatic zijn standaard uitgerust met een 500Wh accu. Maak je vaak langere tochten en heb je extra actieradius nodig? Dan kun je kiezen voor een 625Wh accu.
  • De e-bikes zijn voorzien van een onderhoudsarme Gates riemaandrijving, voor veel zorgeloze en comfortabele kilometers.

Bekijk de KOGA Evia Pro modellen en alle specificaties hier.

KOGA

KOGA is een premium brand met een sportief karakter. Opgericht in 1974 en sindsdien consistent werkend aan de ontwikkeling en bouw van exclusieve en technisch zeer hoogwaardige fietsen. De fietsen worden met de hand opgebouwd door onze master mechanics in onze fabriek in Heerenveen. Continue innovatie en een intensieve relatie met topsporters en profteams in de internationale wielersport zijn de bouwstenen van het merk.


Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent elektrische fietsen? Houd dan de nieuwspagina van Electrified in de gaten! Benieuwd naar routes, tips & tricks en nog meer leesvoer? Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Electrified E-Bike Magazine en volg ons op Facebook en Instagram!

 van