KOGA wint twee Red Dot Design Awards

De KOGA PACE B10 en de KOGA E-Nova EVO zijn uitgeroepen tot winnaar Red Dot Product Design Award. Beide fietsen zijn beoordeeld als  beste productontwerp in de categorie fietsen en fietsaccessoires. Vorig jaar won KOGA ook al een Product Design Award voor de PACE B05 Tokyo Edition
De ‘Red Dot’ is een internationale erkenning voor hoogwaardig productdesign en kwaliteit. De ingezonden producten zijn getest en beoordeeld door een internationale vakjury.

KOGA PACE B10 – elegant en modern design, gekenmerkt door ingetogen silhouetten

De KOGA PACE-serie is ontworpen voor de moderne en trendbewuste fietsliefhebber met een actieve levensstijl. De PACE B10 is een elegante verschijning, met duidelijk gedefinieerde ontwerplijnen die zorgen voor een dynamische look. De ultieme combinatie van design en technologie, maximaal comfort en kracht. Met een perfecte integratie van accu en kabels. De PACE is voorzien van een volledig geïntegreerde en sterke Bosch Powertube met een KOGA mat/glans designcover. Door de krachtige motor ervaar je power in de pedalen en blijf je gelijktijdig volledig in controle door de 62 mm banden.

KOGA E-Nova EVO: de stijlvolle balans tussen vorm en functie

De KOGA E-Nova EVO is een state-of-the-art stads- en toerfiets met een ultiem stijf  frame met optimale rijeigenschappen. Afgewerkt met een KOGA mat/glans designcover die tevens bescherming van het frame biedt bij het opstappen.  Het aluminium frame zonder zichtbare lasnaden, is voorzien van een stijlvol graphic patroon. Kenmerkend is de mooie balans in het ontwerp tussen vorm en functie. De KOGA E-Nova EVO is ontworpen om de fietser tijdens de rit maximaal vertrouwen en comfort te bieden met de brede en lage instap, ‘Feathershock’ voorvork en een Intuvia display die gedetailleerd inzicht geeft in de dagelijkse prestaties op de fiets. 

Red Dot Award

Al meer dan 60 jaar biedt de Red Dot Award een internationaal platform voor ontwerpers en bedrijven voor het beoordelen van de beste product designs in ruim 50 categorieën. Sinds 1955, beoordeelt de jury jaarlijks duizenden ingezonden producten. De jury kent alleen een Red Dot Award toe aan producten die overtuigen met de hoogste designkwaliteit.

KOGA

KOGA is een premium brand met een sportief karakter. Opgericht in 1974 en sindsdien consistent werkend aan de ontwikkeling en bouw van handgemaakte, exclusieve en technisch zeer hoogwaardige met de hand opgebouwde fietsen. Continue innovatie en een intensieve relatie met topsporters en profteams in de internationale wielersport zijn de bouwstenen van het merk. KOGA is een handelsnaam en merk van Accell Benelux. Accell Benelux is onderdeel van Accell Group N.V.


Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook en Instagram!

 van