10-11-2015 - Mountainbiken, Nieuws

Kolkman Testcentrum Schoorl: All inclusive testen

Bij het nieuwe testcentrum van Kolkman staat een breed programma testfietsen voor je klaar zodat je niet alleen af hoeft te gaan op wat anderen zeggen. Je kunt gedurende één dagdeel zelf echt voelen hoe de fiets die je op het oog hebt zich gedraagt in het terrein waarvoor hij is gemaakt. En dat allemaal onder de best denkbare omstandigheden.

  • Zijn de Specialized Epic en Era echt zo efficiënt als gezegd wordt en hoe doet de BMC Fourstroke het op dat vlak?
  • Is die 1×11 aandrijving echt voldoende, schakelt het echt zo snel en soepel?
  • Stuurt de BMC door het Big Wheel Concept echt zo messcherp en is zijn acceleratie wel zo fenomenaal?
  • Is 6Fatty echt zo’n geweldige trailbike, en is de Camber niet een veel leukere fiets om te rijden dan de Epic?
  • Is snelheid echt belangrijk of is plezier maken door superieure grip en controle minimaal zo leuk?

De ontvangst 

Op al deze vragen kun je bij het Kolkman Testcentrum Schoorl een antwoord krijgen. Er staat een breed programma testfietsen voor je klaar zodat je niet alleen af hoeft te gaan op wat anderen zeggen. Je kunt gedurende één dagdeel zelf echt voelen hoe de fiets die je op het oog hebt zich gedraagt in het terrein waarvoor hij is gemaakt. En dat allemaal onder de best denkbare omstandigheden.

Het testen!  

Je kunt om te beginnen je auto gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein. Binnen wordt je ontvangen met een lekker bakkie koffie/thee. De fiets die je hebt gereserveerd staat al voor je klaar en hoeft alleen nog even specifiek op jou afgesteld te worden. Als je bent omgekleed kun je dan opstappen en direct van start.

Vanuit de achtertuin is het een klein stukje warmrijden naar het mooiste MTB parcours van Nederland en dan kun je echt aan de bak. Eventueel kun je dan de eerste fiets nog omruilen voor een tweede om een goed vergelijk te maken.

Na afloop 

Na je test kun je gebruik maken van de nette kleed en douchegelegenheid (uiteraard aparte ruimte voor dames en heren). Opgefrist en al kun je nog even een kopje koffie of een lekker blikje fris drinken aan onze gezellige grote napraat tafel. Je kunt daar ook direct een evaluatieformulier invullen. Je wordt daardoor nog even gedwongen goed na te denken over wat je op de fiets voelde. Een juiste keuze is daarmee verzekerd!

Testtarieven

  • All inclusive test  €50,=
  • Volgende fiets (maximaal 3)  €10,=

Je krijgt direct na de test een voucher waarmee je bij aankoop van een nieuwe MTB bij Kolkman Zijdewind het testbedrag geheel terug krijgt. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Kolkman Zijdwind. Tot snel bij Kolkman Testcentrum Schoorl!

Kolkman-KM-Testcentrum-Teaser2-FB

 van