18-06-2013 - Surfen, Nieuws

Kom naar de Reef Midsummernight – 27 juli Aloha in Wijk aan Zee

De zomer gaat natuurlijk pas echt van start met een feestje van Reef! Daarom organiseert Reef dit jaar samen met strandpaviljoen Aloha in Wijk aan Zee het ultieme zomerfeest op zaterdag 27 juli.

Planet Reef
Het klinkt misschien cliché maar het is wel waar: je moet stoppen op het hoogtepunt. Na zeven mooie jaren komt er een einde aan de cruise door de Amsterdamse wateren, spectaculaire stunts en de billen van Miss Reef. Maar dit betekent niet dat er niet met Reef op de zomer geproost kan worden.

Reef Midsummer Night
Er wordt meer gericht op de elementen waar Reef voor staat: Premium Surf Travel Brand. Daarom hebben Reef en Aloha besloten om Planet Reef en het midzomerfeest van Aloha samen in een nieuw jasje te steken. Want zeg nou zelf, Aloha is de perfecte locatie voor een zomerfeest met een bijbehorende Reef-vibe.

Dit houdt in dat Reef Midsummer Night aan het eind van de middag al begint en doorgaat tot in de late uurtjes. Na een surfsessie kan iedereen met een koud biertje aanschuiven bij de heerlijke, biologische barbecue van Aloha. Ondertussen kan er genoten worden van surf-art, entertainment, muziek en is er de officiële première van de nieuwe surffilm van Reef: Anything Sing. Daarnaast reiken de Surfrider Foundation Holland en The Reef Redemption Program de Green Surfer Award uit aan de Nederlandse surfer die het meest ‘groen’ bezig is. Het startsein van het feest in de avond wordt gegeven met de zomerse tunes van Splendid.

Koop voor slechts €10,- een kaartje op www.reefmidsummernight.nl of via de Facebookpagina’s van Reef Midsummer Night en Aloha.

reefA1.indd

 van