02-02-2017 - Snowboarden, Nieuws, Leesvoer

Kom tot rust in het wintersport resort ”PURADIES”

Op een exclusieve open locatie op de zonnigste heuvel van de Leoganger bergwereld ontstaat een uniek wintersport resort. De perfecte ruimte voor iedere vorm van persoonlijke ontplooiing, een alpine oase voor de zintuigen wordt ingewijd in een buitengewoon veelzijdige, actieve regio. PURADIES, waarin het pure leven centraal komt te staan tijdens de vakantie. Oostenrijks grootste skigebied Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn ligt naast de deur. Skiërs en snowboarders kunnen “Ski in Ski out” van topniveau verwachten. In de zomer nodigen de bergen uit voor een wandeltocht. Oostenrijks grootste bikepark is een van de vele hoogtepunten voor outdoor liefhebbers.

Puradies5

Droom verder …

… staat er op de eerste aankondigingen van het innovatieve vakantiecentrum. Aan het begin van dit winterseizoen zijn  dromen werkelijkheid geworden: bijna 60 nieuwe suites en gezinssuites voor twee tot zes personen worden ontwikkeld in een puur, natuurlijk design met “puradijselijke” hemelbedden en de grootste terrassen van de regio van 10 tot 50 m² voor adembenemende avonden in de bergen. Een meer dan 500 m² groot badhuis “Innere Mitte” is al in de herfst van 2015 een zonnige luxe ruimte geworden met 360 graden uitzicht. Riante sauna’s, heerlijke rustruimtes, de modernste belevingsdouches, een exclusief beauty-gedeelte en twee PURADIES Private Spa suites “Wolke 7” brengen wellnessliefhebbers in hogere sferen. Deze 80 m² grote Private Spa Suite met sundeck pool, thee- en champagnebar, sauna, infraroodcabine, massagebank en belevingsdouche laat dromen in vervulling gaan. Innovatieve restaurants in ontspannen alpine stijl strelen de tong. De actieve bio-boerderij van de gastheer levert producten op van de allerhoogste kwaliteit, die het keukenteam veredelt tot typisch lokale, Oostenrijkse gerechten. Fijnproevers kunnen in de brasserie genieten van de internationale kookkunst. Als de bonbonmakerij in het PURADIES zijn zoete creaties op tafel zet, is het geluk compleet. In het kruidenierswinkeltje worden wijn, regionale producten en producten van de eigen bio-boerderij Embachhof aangeboden. In een alpine kookschool – de madreiter.cooking – staan nieuwsgierigen zelf achter de pannen. Niet in de laatste plaats een 150 m² grote kinder- en jeugdspeeltuin, een grote kinderboerderij, een wildpark en de grote natuurlijke zwemplas maken van het PURADIES met zijn chalets en suites een eersteklas ontspanningsoord.

 

Barcultuur die internationaal onovertroffen is

Puradies3

De 500 m² grote lounge & bar “Freiraum” met twee verdiepingen in het PURADIES is iets unieks. Een design-highlight dat ook internationaal leidend zal worden, is aan het ontstaan. Van 16.000 blokjes eikenhout wordt een doorlopend zitmeubel gefreesd waarin lounge, bar, kunstobject en wenteltrap in elkaar overlopen. Grote glazen gevels laten de bergen in de avondzon schitteren in de lounge, waar de gasten genieten van een lekker drankje en een goede sigaar, er wordt gefilosofeerd, gelezen, gedroomd.

De naam PURADIES belooft veel. “We gaan vakantie tot het wezenlijke terugbrengen – tot de pure beleving van de zintuigen”, vertelt de familie Madreiter. “Zelden liggen innerlijke rust en uiterlijke actie zo dicht bij elkaar als bij ons.” Met de chalets van Steinalmdorf wordt nu al een stijlvolle, bijzondere vakantie-ervaring aangeboden. Het begon allemaal in de liefdevol gerunde Embachhof, een bio-boerderij waar genieters heerlijk kunnen ontspannen. Alles wordt nu in het PURADIES verenigd tot een viersterrenresort met een buitengewone, pure ontspannings- en belevingsfactor – op de zonnigste krachtplaats van Leogang en direct naast de piste met 270 kilometer skiplezier.

In het PURADIES ski in ski out chalets en hotel is wintersport super simpel voor je gemaakt. Je hebt geen auto nodig om het skigebied te bereiken. Hier kan je direct gebruik maken van de ski storage room die je direct mee neemt naar de speciale run die je direct mee  neemt naar het centrum van Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn ski resort.

Puradies6

 

Heaven Spa

Het geografische middelpunt van het Salzburger dorp Leogang heeft het allemaal. Niet alleen is het een van de zonnigste plekjes. Naar verluidt is het ook de energierijkste krachtplaats in het hele Leoganger Tal. Precies daar doen gasten van het PURADIES nieuwe krachten op. Het badhuis “Innere Mitte” met zijn Heaven SPA en een uitzicht van 360 graden biedt maximaal wellnessgenot volgens alpine traditie.

Met het badhuis “Innere Mitte” geeft de familie Madreiter een voorproefje van wat nog komen gaat: bijna 60 nieuwe suites en gezinssuites ontstaan in een puur, natuurlijk design. De 500 m² grote lounge & bar “Freiraum” met twee verdiepingen wordt iets unieks in het PURADIES. Fijnproevers kunnen hun hart ophalen bij de verschillende restaurants, de bonbonmakerij en het kruidenierswinkeltje met producten van de eigen bio-boerderij. Een grote kinderboerderij, een wildpark en een grote natuurlijke zwemplas maken van het PURADIES met zijn chalets en suites een eersteklas ontspanningsoord.

Voor meer informatie bekijk de website.

 van