Komoot Premium just got better: nu met Live Tracking!

Komoot’s missie is om avonturen te inspireren en ze voor iedereen toegankelijk te maken. En mensen betere ervaringen en meer vertrouwen in de buitenlucht te bieden, vormt de kern van wat komoot doet. Met behulp van de nieuwe Live Tracking-functie van komoot Premium kunnen fietsers en outdoorliefhebbers met extra zelfvertrouwen op verkenning gaan en de gemoedsrust die ze ervaren delen met familie en vrienden. Met Live Tracking kunnen gebruikers hun locatie in realtime delen vanaf de weg of het pad, evenals extra veiligheidsinzichten, zoals de route die ze volgen, hun verwachte verwachte aankomsttijd en het batterijniveau van de telefoon.

Because sharing is caring 

De gloednieuwe Live Tracking-functie van komoot Premium betekent dat avonturiers het nooit alleen hoeven te doen, dankzij de gebruiksvriendelijke veiligheidsfunctie kunnen gebruikers hun locatie delen met vrienden en familie tijdens het opnemen van een tour.

For real peace of mind

Extra inzichten, zoals de route die wordt gevolgd, de verwachte aankomsttijd en het resterende batterijniveau van de telefoon, geven de vrienden en familie van de gebruiker in realtime extra feedback, zodat ze kunnen zien waar hun geliefde is, hoe ze het doen en wanneer ze zouden ze thuis moeten verwachten.

Om het batterijverbruik van de telefoon tot een minimum te beperken, verzendt Live Tracking alleen locatie-updates met hoge nauwkeurigheid wanneer de familie of vrienden van een gebruiker kijken, zodat gebruikers optimaal kunnen genieten van hun Tour en zich nergens anders zorgen over hoeven te maken.

Set safety contacts

Bovendien kunnen gebruikers de mensen beheren die hun locatie kunnen zien en van goede vrienden veiligheidscontacten maken. Komoot zorgt ervoor dat deze mensen weten wanneer ze naar buiten gaan en geeft hen automatisch toegang tot de live locatie van de gebruiker.

Lees hier meer in detail hoe de komoot Premium Live-tracking werkt.

Ga verder… met komoot Premium

Komoot Premium biedt alle avontuurlijke enthousiastelingen die nodig zijn om het meeste uit elk moment buitenshuis te halen. Het op abonnementen gebaseerde komoot Premium biedt een reeks functies en kost € 59,99 per jaar. Functies zijn onder meer:


Ook wij maken met veel plezier gebruik van komoot, check onze komoot pagina hier! Lees onze ervaringen over deze routes op onze routes en trails pagina’s.

 van