17-02-2022 - Nieuws, Nieuws

Komoot vacature

Over komoot

Komoot is een app waarmee je routes en avonturen kunt vinden, plannen en delen. Gedreven door het verlangen om te verkennen is Komoot’s missie een geweldig avontuur te inspireren en voor iedereen toegankelijk te zijn. Komoot is goed in wat ze doen! Google en Apple heeft komoot meerdere malen uitgeroepen tot een van hun apps van het jaar.

Vandaag de dag heeft komoot meer dan 25 miljoen gebruikers en 200.000 vijfsterrenrecensies. Komoot is goed op weg om de populairste fiets- en wandel-app te worden voor mensen die van avonturen houden.

Over de functie

Het community-team van komoot werkt samen met enkele van de meest interessante ambassadeurs, influencers en partners door heel Europa. Komoot staat centraal in de wereld van fiets- en wandelavonturiers. Sluit je aan bij het team van fiets-, wandel-, outdoor-experts die net zoveel om hun sport geven zoals jij.

We zijn opzoek naar een uitstekende fiets community manager om onze marketing manager te helpen in het snel groeiende NL/BE team op onze missie om komoot het grootste avonturenplatform van Europa te maken.

Sluit je bij ons aan en neem de verantwoordelijkheid om onze community van ambassadeurs, organisatoren van evenementen en lokale partners online en offline in Nederland en België te laten groeien. Als je actief deel uitmaakt van de fietsgemeenschap en graag met mensen omgaat in het echte leven en online, is dit misschien de baan die je zoekt.

Klaar voor je volgende avontuur?

Ben jij klaar voor je volgende avontuur en lijkt deze vacature echt iets voor jou? Bekijk de komoot vacature voor alle informatie. Klik op de onderstaande link voor alles wat je nodig hebt om te kunnen solliciteren voor deze functie. Wacht niet met solliciteren en word onderdeel van dit gave en snel groeiende bedrijf.

Om kennis te maken met komoot bieden wij het volgende:

•  Maak een account aan en volg de stappen in beeld of log in met je gegevens. 

• Download een gratis regiopakket met offline kaarten! Bespaar maar liefst €8,95 door onze vouchercode UPDOWN22 in te vullen via de website van Komoot


Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van