27-02-2017 - Nieuws, Wielrenblad

Kona RED-R TOUR 2017

Biken over moddervette trails, mooie gebieden, (bike) aftertalk, food, verfrissende pilsjes en een leuke vibe. Dat is de RED/R tour voor Kona en niet-Kona bikers. Het is Kona’s kenmerkende stijl om je kennis te laten maken met de fraaiste bikes. 

De RED/R tour is biken met een toffe groep en gezelligheid tijdens en na de tocht. Met lokale gidsen zoek je de mooiste paadjes op, Kona approved! Er zijn twee varianten, de dagtocht en de avondrit. De dagtocht is tussen de vier en vijf uur biken, de avondrit is iets meer dan twee uur biken. Voor het donker ben je terug op locatie. Na afloop van de tocht is er een hapje en drankje. Vertrek en aankomst is bij de Kona dealer.

Voorlopig staan er twaalf “stops” op het programma. De locatie en datum van de eerste zes zijn bekend. Houd er rekening mee dat de dagtocht start om 10.00 uur. De avondrit zal omstreeks 18.00 uur van start gaan. 

  • 19 maart, Lukassen Tweewielers in Wehl (NL)/MTB/Dagtocht
  • 26 maart, Steershop in Brugge (BE)/Gravel/Dagtocht
  • 14 mei, Bikenation in Landgraaf (NL)/MTB/Dagtocht
  • 31 mei, LT Sports in Nijmegen (NL)/MTB/Avondtocht
  • 18 juni, BikeAholic in Stabroek (BE)/MTB/Dagtocht
  • 21 juni, Swooth MTB Shop in Aarschot (BE)/MTB/Avondtocht

De tocht rijden op een Kona testbike is mogelijk. Geef dit van tevoren aan bij de inschrijving zodat je het juiste model en de juiste maat kunt reserveren. Check hieronder de beschikbare testbikes. 

Deelname aan de RED/R kan alleen door middel van inschrijving (vooraf). Wil je deelnemen aan de RED/R met je eigen bike of een van de testbikes? Mail dan naar tom@konaworld.com.

Ga voor meer informatie over Kona naar de website.

 van