11-12-2022 - Kitesurfen, Nieuws, Leesvoer

KOTA 2022: het nieuwe tijdperk van Big Air – Naish Film

Een Naish en Prolimit productie over de KOTA 2022.

KOTA 2022: krijg een kijkje achter de schermen van de grootste big air kiteboarding wedstrijd tot nu toe! Met extreme omstandigheden en een vloot van uitzonderlijk jong talent was de Red Bull King of the Air 2022 een kruitvat dat wachtte om te exploderen met een verbazingwekkende show van ‘s werelds beste big air kiteboarding. Timo Boersema en Cohan van Dijk begonnen voor het eerst aan hun KOTA-reis, terwijl Stig Hoefnagel voor het tweede jaar op rij terugkeerde – allemaal klaar om alles aan te kunnen wat moeder natuur in petto had.

Volg deze drie top big air riders tijdens hun voorbereiding en deelname aan de KOTA 2022 competitie. Kijk hoe ze hun grenzen verleggen in de meest extreme omstandigheden van Kaapstad!

NAISH PIVOT
De teamriders van Naish waren stoked om de Pivot aan de tand te voelen tijdens KOTA 22: de beste big air kitesurf wedstrijd tot nu toe. Volgens de riders gaf de Pivot bood hen niet alleen een enorme hoogte maar ook betrouwbaarheid voor extreme double loops, maar ook een ongeëvenaarde controle om hun meest technische tricks te landen. Door zijn veelzijdigheid blonk de Pivot uit tijdens de KOTA 2022 zonder dat er gewisseld moest worden voor een ander model zoals bij veel andere kites in de competitie – een bewijs van zijn veelzijdigheid en prestaties op het hoogste niveau.
De Naish Pivot heeft zich zeker bewezen op ‘s werelds belangrijkste big air evenement. Een van de verbazingwekkende kwaliteiten van de Pivot is het bereik van de prestaties in rider vermogen, omstandigheden en disciplines. Deze kite is een perfecte keuze voor elke kiter, of ze nu hun eerste kiteboarding lessen nemen, foilen in lichte wind of meedoen aan KOTA met dubbele loops in Kaapstad. Als je op zoek bent naar een kite die goed presteert in verschillende omstandigheden en disciplines, dan Naish de Pivot de perfecte keuze!

Lees hier ons artikel over de Naish Pivot van 2022/23.

KOTA 2022

Wil je meer informatie over de Naish Pivot 22/23? Neem dan een kijkje op Naishkites.com!


Wil je meer kitesurf nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de andere magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Access en volg ons op Facebook en Instagram.

 van