20-07-2010 - Kitesurfen, Nieuws

Lancering grootste jongerenevenement van de Benelux!

Twee dagen Fun & Entertainment op de SummerXperience!

Deze zomer is er voor het eerst een spectaculair, grootschalig en landelijk evenement speciaal voor jongeren. Het leukste zomerspektakel beleef je dit jaar aan het eind van de zomer. Hiervoor moet je op 28 & 29 augustus in de Jaarbeurs in Utrecht zijn.
De SummerXperience is twee dagen fun & entertainment voor jou en al je vrienden. In de verschillende zones als: Urban, Lifestyle, Fashion & Beauty, Sports, Artiesten, Entertainment & Games & Music! kan jij je helemaal uitleven.


De SX geeft je alvast een voorproefje van wat je daar kan doen:
Alle coole dingen op een evenement. Je kan het zo gek niet bedenken of het is er. Doe mee op de verschillende ramps, tracks en parcours, bekijk spectaculaire demo’s en volg masterclasses van de pro’s!
Voor iedereen die houdt van nieuwe uitdagingen. Op de SX vind je skate, bmx & inline tracks, kan je freerunnen op een indoor parcours, capoeira, wandklimmen, bmx’en, streetsurfen op metershoge ramp, bossaballen met de Wereldkampioenen uit Brazilië en wordt je firefighter voor een dag! Hier kan Scooterrijden zonder rijbewijs! En laat je in de SoccesShowDown area zien dat jij de master of freestyle soccer bent! Check ook de demo met Soufiane Touzani!
And the beat goes on.


Natuurlijk biedt de SX een mooie line-up vol bekende artiesten en DJ’s voor iedereen! Van hiphop tot Nederlandstalig, van pop tot trance. Met o.a. YES-R, TOUZANI, ROBERT ABIGAIL, DARRYL & SJAAK, NEGATIV & KEIZER. En het leukste van de SX is dat je de meeste artiesten niet alleen kan zien maar ook Meet&Greetsen signeersessies kan bijwonen! Daarnaast zijn er tijdens de SX ook gave workshops en demo’s als DJ, street- en breakdance .

Beautyplein & ModelConvention:
Op het beautyplein is alles te vinden om jou er op je best uit te laten zien. Hier kan je terecht voor een mini make-over, hairstyling, nailart en veel meer! Loop dan binnen op het beautyplein waar professionals zorgen voor jouw ultieme look.
Meer dan 50 (inter)nationale modellenbureaus uit NY, Tokyo en Parijs zoeken op de MODELCONVENTION naar nieuwe gezichten. De show wordt gepresenteerd door niemand minder dan Mariana Verkerk, o.a. bekend van Benelux Next Topmodel.


Voor het volledige programma kan je terecht op www.summerxperience.nl

 

 

        Delen

 


Access kiteboard magazine – Abonnee worden? 

 van