15-06-2022 - Nieuws, Wielrenblad

Lapierre sponsort Brian Megens

Vol trots kondigt Lapierre het nieuwe project van amateurwielrenner Brian Megens aan. Brian wil op 22 juni het podium bereiken van de Nederlandse Kampioenschappen tijdrijden elite.

LAPIERRE STEUNT AMATEURWIELRENNER BRIAN MEGENSOP WEG NAAR HET NK TIJDRIJDEN

Brian Megens
Brian Megens


Een voormalig eliterenner in het Rabobank U23 team, beloofde een mooie carrière bij de profs, Brian koos uiteindelijk voor een andere weg dan het profwielrennen om na zijn studie tot bloei te komen als Barista in zijn eigen wielercafé “Fixed Gear Coffee” die hij in 2018 opende in Valkenburg aan de voet van de beroemde Cauberg. Tegelijkertijd, en na de opening van een tweede fietscafé in Maastricht in 2020, blijft Brian op semiprofessionele basis trainen en racen op het circuit en in criteriums. Zijn liefde voor fietsen en hard werken heeft hem ertoe gebracht zijn zinnen te zetten op nieuwe doelen, waaronder de beste amateurrijder van Nederland worden en de professionals uit te dagen, zowel op de baan als op de weg. Voor 2022 zal Lapierre Brian Megens ondersteunen in zijn zoektocht naar het podium van het Nederlands Kampioenschap tijdrijden met onze Aerostorm DRS, de tijdritfiets van het Groupama-FDJ team en tweevoudig Europees CLM-kampioen Stefan Küng. Onze Aircode DRS 9.0 rouleur/sprinterfiets zal hem helpen bij zijn trainingen en wegwedstrijden.

Volg de training en prestaties van Brian Megens op Instagram of via de site van Lapierrebikes.Wil je meer wielrennieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van