27-07-2022 - Nieuws, Wielrenblad

Lapierre x Alpine F1 Team

Lapierre x Alpine: ter gelegenheid van de Grand Prix Formule 1 van Frankrijk op het circuit Paul Ricard in Le Castellet, slaat Alpine de handen ineen met Lapierre, een merk met Franse knowhow, om een exclusief meerjarig partnerschap aan te kondigen.

Lapierre en Alpine zijn altijd toegewijd geweest aan prestaties en erfgoed, en delen gemeenschappelijke waarden. Dit vertaalt zich in uitzonderlijke fietsen en voertuigen met een uniek design en een focus op competitie en prestaties. De samenwerking zal binnenkort leiden tot de lancering van iconische fietsen met een uniek en specifiek ontwerp dat mede door Lapierre x Alpine is ondertekend. Het eerste Lapierre x Alpine-model zal dit najaar worden gelanceerd, met een exclusief kenmerk dat zal worden onthuld op de volgende Parijse World Motor Show, van 17 tot 23 oktober 2022.


Wil je meer wielrennieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van