Lazer introduceert de slanke en comfortabele Tonic KinetiCore

Slank en comfortabel, de Tonic KinetiCore is ontworpen voor de recreatieve racefietser die een betaalbare helm wil die niet inlevert op bescherming. Dankzij de geavanceerde KinetiCore technologie beschikt de Tonic KinetiCore over innovatieve rotatie en directe impact bescherming ingebouwd in de helm voor de ultieme helm prestaties.

Tonic KinetiCore

De Tonic KinetiCore is voorzien van achtentwintig ventilatieopeningen en biedt een uitstekende luchtstroom en ademend vermogen, zodat rijders zich vol vertrouwen in het zweet kunnen werken, terwijl een in-mold constructie is gebruikt om het gewicht laag te houden. Het onopvallende ontwerp van de helm zorgt ervoor dat hij overal thuis is, waar je hem ook mee naartoe neemt. Verkrijgbaar in zeven kleuren voor ieders stijl.

De Tonic KinetiCore heeft tal van ingebouwde functies om elke rit aangenamer te maken, zoals: speciale bril docking slots om brillen veilig opgeborgen te houden wanneer ze niet worden gebruikt, en het Advanced TurnSys dial systeem dat zorgt voor een goede maar comfortabele pasvorm die de helm stevig op zijn plaats houdt.

De Tonic KinetiCore heeft tal van ingebouwde functies om elke rit nog aangenamer te maken, zoals: speciale bril-docks om brillen veilig opgeborgen te houden als ze niet worden gebruikt, en het Advanced TurnSys-draaiknopsysteem dat zorgt voor een goede maar comfortabele pasvorm die de helm stevig op zijn plaats houdt.

Specificaties:
Verkrijgbaar in 4 maten: S/M/L/XL
Lichtgewicht: 240g M CE
RRP €69.99, $

Lazer KinetiCore technologie

Lazer’s KinetiCore helmtechnologie, die het moderne helmdesign opnieuw uitvindt met meer dan tien jaar onderzoek, ontwikkeling en testen, biedt ingebouwde bescherming tegen rotatie-impact dankzij unieke gecontroleerde kreukelzones die in de interne structuur van de helm zijn verwerkt. Het resultaat van dit geïntegreerde ontwerp is een geavanceerde multi-directionele bescherming die zorgt voor betrouwbare ritten. De ingebouwde technologie van KinetiCore gebruikt ook minder materiaal voor een betere ventilatie, een lichter helmontwerp en minder kunststoffen in de constructie.

Klik hier voor meer informatie over de Tonic KinetiCore!


Voor meer wielernieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van SOUL en volg ons op Facebook en Instagram!

 van