Lazer ondersteunt het Maastricht Universitair Medisch Centrum+

Als merk met een prominente zichtbaarheid in de wielersport wil Lazer er zijn voor de profs, de enthousiastelingen, de ouders, de weekendstrijders en de beginnende fietsers.

Soms kan de stap naar fietsen groot zijn. Het kan onbekend zijn; het kan buiten het bereik liggen of het kan gewoon eng lijken. Om meer mensen op de fiets te krijgen, werkt Lazer samen met Het Maastricht Universitair Medisch Centrum+ om mensen veilig op de fiets te krijgen, het project heet: Buy one Save another.

Gedurende drie maanden gebruikt Lazer een onlineplatform om (Lazer)-fietshelmaankopen te registreren. Op basis van het aantal registraties zal Lazer gratis helmen verstrekken aan Het Maastricht Universitair Medisch Centrum+. Meer registraties betekent meer gratis helmen. Er worden minimaal 200 helmen aangeboden en dat kunnen er alleen maar meer worden.

Met deze actie wil Lazer haar missie versterken:

Bijdragen aan een samenleving waarin fietsers veilig kunnen rijden.

Daarom maken ze producten met de grootste zorg. Ze willen daarmee fietsers die het nodig hebben vreugde en veiligheid brengen.

Bezoek de ‘Lazer Buy one Save another’ registratiepagina en registreer je helm: https://www.lazersport.com/nl/bosa/#registerhelmet


Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook en Instagram!

 van