26-08-2021 - Nieuws, Wielrenblad

LAZER’S NIEUWE KLEUREN: BLUE HAZE

De Belgische helmenfabrikant komt met twee nieuwe unieke kleuropties voor twee van haar helmen in beperkte oplage. Wordt gezien en val op met de nieuwe blue haze tinten. 

Lazer Blue Haze

Slechts een selecte groep rijders zal deze limited-edition versie van de Lazer Genesis en Sphere kunnen bemachtigen. De premium afwerking van deze helmen straalt high-end prestaties uit.

Over de Lazer Genesis

Lazer Genesis, de lichtste helm die Lazer ooit maakte, legt de lat hoog voor topprestaties. Deze helm is zo licht dat je vergeet dat hij op je hoofd zit! Met een superlichte versie van Lazers Advanced Rollsys®-systeem en een verstelbare hoofdmand, waardoor een eenvoudig aan te passen en altijd perfecte pasvorm ontstaat. Volledig geventileerd voor maximale koeling. Inclusief Race- of Comfort-paddingssets voor een nog lichter gewicht of om het comfort verder te verhogen. Deze helm is het gewoon om gouden en zilveren medailles te winnen op de Olympische Spelen.

Lazer Blue Haze

Over de Lazer Sphere

De beste vriend van iedere fietser. Voorzien van Lazers Advanced Rollsys®-passysteem, om wielrenners ultiem comfort te bieden in een perfect passende helm. 18 koelinlaten en ventilatieopeningen verbonden door zorgvuldig geplaatste luchtkanalen om de lucht van de voorkant naar de achterkant van het hoofd te verplaatsen – zodat de renner koel blijft en topprestaties levert tijdens de rit.

Bekijk het volledige aanbod van lazer op de website.


Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van