30-06-2016 - Nieuws, Wielrenblad

LBL Ardennen Classic: Maak kans op een startbewijs en BioRacer T-shirt!

Zaterdag 13 augustus 2016 vindt de 34e editie plaats van de LBL Ardennen Classic! LBL Ardennen Classic is een échte heuvelklassieker. De afstanden van 125, 167 en 230 kilometer zijn uitdagende routes met veel hoogtemeters. Het is dé uitdaging in de Ardennen voor getraind toerfietsers en wielrenners. Het evenement laat je ervaren wat het is om kuitenbijters als de Chambralles, Redoute en Roche aux Faucons te bedwingen. Op deze klimmen is tijdwaarneming en een klassement voor de beste klimmer.

Winactie

Wij mogen in samenwerking met de LBL Ardennen Classic maar liefst vier startbewijzen en 2 shirts weggeven, zodat jij samen met je beste fietsmaatje het uitdagende parcours kan fietsen. Om kans te maken op deze prijs, hoef je alleen maar onderaan de pagina te reageren op de volgende vraag:

Tag jouw beste fietsmaatje en vertel ons waarom jullie niet kunnen ontbreken aan de start. Gebruik de #ArdennenClassic om tevens kans te maken op een BioRacer t-shirt.

Reageer nu!

Laat hieronder een reactie achter om kans te maken op de startbewijzen en t-shirts. De leukste reacties worden beloond met een set tickets voor de ronde. Mocht je niet actief zijn op Facebook dan kun je ook gerust een mailtje sturen naar info@soulonline.nl om kans te maken, vermeld dan wel even dat het om de startbewijzen van de LBL Ardennen Classic gaat.

Op zaterdag 13 augustus vindt de LBL Ardennen Classic plaats, dus zorg ervoor dat je deze tocht niet mist en schrijf je snel in via de website.

Wielrenblad_Bannertje

 

 van