21-04-2021 - Wingfoil magazine, Nieuws

Leer sneller wingfoilen met de THE SWING V.2. van F-ONE!

Het oorspronkelijke gevoel van de Swing is zeer verbeterd. Leer wingfoilen sneller met de THE SWING V.2. Deze gloednieuwe wings bieden meer comfort en zijn toegankelijk voor alle riders!

Puur genieten staat centraal bij het nieuwe ontwerp van SWING. Het is geen kwestie van puurheid prestaties noch de hoogte van de sprongen. Het is ontworpen om het lichtst mogelijke gevoel te bieden en het genereren van efficiënt vermogen om te verijdelen alle omstandigheden met maximale stabiliteit en gemak van gebruik. De stroomverdeling is verbeterd en is perfect uitgebalanceerd.

THE SWING V.2. van F-ONE!

De onmiddellijke kracht die wordt gegenereerd door de wing evenals zijn neutrale balans, maakt het een fantastisch wing voor alle rijders, ongeacht hun niveau en manieren om te oefenen. Het is ontworpen om een flex te bieden die het comfort enorm verbetert. De SWING V.2 is een fantastisch rijden met lichte wind en golven wing. Het nieuwe ontwerp profiteert van de STRIKE’s innovaties. Zijn stabiliteit en duurzaamheid zijn geweest verbeterd dankzij de verticale paneeloriëntatie langs de achterrand geïnspireerd door de STRIKE. Wij hebben ons bekende lichtgewicht en hoog gebruikt hoogwaardige materialen en ons exclusieve ontwerp om een superstrakke luifel te krijgen.

THE SWING V.2. van F-ONE!

Ze hebben ervoor gekozen om geen onnodige accessoires toe te voegen om het gewicht zo laag mogelijk te houden. De SWING V.2 heeft 2 comfortabele handgrepen op de cruciale plekken om als rider de perfecte balans te hebben en daarbij opnieuw om het totale gewicht van de wing te verlagen. Ze zijn geoptimaliseerd om gebruiksgemak te bieden in overgangen en de beste afstemming. Hun uitstekende gevoel moedigt langere sessies aan.

THE SWING V.2. van F-ONE!

Het opmerkelijk lage gewicht zorgt ervoor dat je het vergeet in de free-fly-modus en tijdens het rijden op deining. De SWING V.2 heeft alles verbeterd. Originele kenmerken: eenvoud, comfort en stabiliteit. Rijden in het lage segment zal nog nooit zo leuk zijn geweest en is buitengewoon intuïtief. De SWING V.2 is beschikbaar in de maten 2,4, 2,8, 3,5, 4,2 en 5 meter om aan alle behoeften te voldoen. Speciaal ontworpen voor kinderen en lichtgewicht rijders, de 2.4 is de ideale vleugel om te leren en te genieten van de sport! Verkrijgbaar in pack, ze hebben de meest toegankelijke set-up op de markt gemaakt. Geniet samen met hun ROCKET AIR en GRAVITY FCT van je eerste vluchten in de beste omstandigheden.

THE SWING V.2. van F-ONE!
THE SWING V.2. van F-ONE!
 van