19-11-2014 - Skiën, Nieuws, Magazines

Lees de nieuwe White nu ook digitaal!

De Soul Kiosk is gratis te downloaden op je tablet of smartphone. Onze applicatie is terug te vinden in de Google Play Store of Apple App StoreVoor een beknopte handleiding en eventuele technische ondersteuning kun je terecht op onze ‘Support’ pagina

De nieuwe White is vanaf nu ook te downloaden in de Soul Kiosk app. Het nummer is voor de abonnees gratis te downloaden op zowel tablets als smartphones. Zo heb je jouw favoriete bladen op ieder gewenst moment bij de hand. Dit is natuurlijk bijzonder handig, zo kan je bijvoorbeeld zelf op reis het nieuwste magazine lezen!

Het andere voordeel van de Soul Kiosk is dat deze digitale versie is verrijkt met filmpjes en links. Zo kun je bijvoorbeeld gelijk de testfilmpjes van de nieuwste Goud Hout Ski’s zien als je de skitest aan het lezen bent.

Tablet

Downloaden met een persoonlijke code

Deze digitale magazines zullen gratis beschikbaar zijn voor al onze trouwe abonnees. Je huidige print abonnement zal simpelweg gekoppeld worden aan de applicatie, door gebruik te maken van een persoonlijk code. Met deze code heb je meteen toegang tot alle bladen waarop je geabonneerd bent en kun je White freeski magazine direct digitaal terug lezen. Deze code is een tijdje geleden per mail en brief naar je toegestuurd. Mocht je jouw code kwijt zijn, dan kun je altijd contact opnemen met onze abonneeservice.

De voordelen van Soul Kiosk

Voorheen was het al mogelijk om onze bladen digitaal te lezen en beheren door middel van de Tijdschrift.nl applicatie. Nu stellen we alle magazines dus ook nog eens digitaal beschikbaar in de Soul Kiosk, een centrale plek waar je voortaan alle magazines gemakkelijk terug kan vinden. Daarnaast zijn er ook nog vele andere voordelen voor abonnees.

symbolen extra content

  • Extra content: In de digtale magazines zullen wij extra interessante content voor de lezers toevoegen. Deze extra content valt bovendien meteen op door de symbolen die gebruikt worden om deze widgets aan te geven.
  • Extra foto’s: Bekijk extra foto’s bij de reisverslagen, testen en alle andere artikelen. Deze zijn nog niet gebruikt in het magazine en dus kan je nog meer inspirerend beeldmateriaal verwachten. Klik op de afbeeldingen widget om de galerij te openen, zodat je nog meer foto’s kan bekijken.
  • Extra video’s: Artikelen en advertenties krijgen een extra dimensie door het toevoegen van video’s. Er wordt gebruik gemaakt van geintegreerde video’s en Youtube filmpjes. Klik op de videowidget om een video af te spelen.
  • Verschillende leesfuncties: Er zijn verschillende opties om de artikelen te lezen. Bekijk het artikel in de bestaande opmaak  door gebruik te maken van de zoom-functie. Ook kan je er voor kiezen om de artikelen in een wit kader te lezen, door op de tekst te klikken.

Daarnaast zijn er ook nog vele andere opties die je kunt ontdekken in de Soul Kiosk, bekijk hieronder alvast een kleine opsomming.

  • Interactieve advertenties: De advertenties in onze digitale magazines zullen voortaan voorzien worden van directe links naar de website of Facebook-pagina van het merk in kwestie. Daarnaast is het mogelijk om extra video- en foto content toe te voegen aan de magazines. Als je bijvoorbeeld geïnteresseerd bent in een product van onze adverteerders dan zal het voortaan dus nog gemakkelijker zijn om meer informatie over dit product te verkrijgen.
  • Zoekfunctie: Het is voortaan mogelijk om te zoeken in de magazines, zo kan je direct de informatie terug vinden die jij op dat moment belangrijk vindt.
  • Delen van artikelen: Een interessant artikel kan je voortaan via verschillende social media kanalen aanraden aan je vrienden, zodat zij ook op de hoogte zijn van al onze interessante artikelen.
  • Interactieve colofon en inhoudsopgave: De inhoudsopgave van de digitale magazines is voortaan interactief van aard. Dit geldt overigens ook voor de colofon en natuurlijk brengt dit ook een aantal voordelen met zich mee. Zo kan je direct naar een interessant artikel doorklikken, kan je ons bereiken via de mail, bekijken waar ons hoofdkantoor gevestigd is en kan je bij problemen met de applicatie de help-pagina meteen raadplegen.
  • Klikbare links: In sommige artikelen wordt je verwezen naar websites voor meer relevante informatie, deze links zullen in de digitale magazines direct klikbaar zijn zodat je de website in kwestie gemakkelijk kan openen.
  • Favorieten: Je kan gebruik maken van bookmarks zodat interessante artikelen voortaan nog gemakkelijker terug te vinden zijn.
 van