18-03-2020 - Mountainbiken, Nieuws

Lees UP/DOWN nu extra voordelig!

Nu het coronavirus zich blijft verspreiden, zullen steeds meer mountainbikers niet naar buiten kunnen om samen te fietsen op de Hollandse trails. Blijf veilig, blijf thuis en blijf gezond! Laten we de veiligheid en gezondheid van onze families en anderen voorlopig voorop stellen.

Trakteer jezelf op een mooie rit op Zwift, check onze beste mountainbike video’s op YouTube, of  neem rustig de tijd om je favoriete magazines te lezen. Hopelijk zien we je vervolgens snel weer op de trails! 

Wij zijn momenteel druk bezig met de afronding van Up/Down #1 2020, de eerste uitgave van het nieuwe jaar. In de tussentijd kun je eerdere uitgaven van Up/Down extra voordelig lezen, dus check onderstaande aanbiedingen! 

Up/Down Jaargang 2019: inclusief ca. 50% korting! 

De eerste vier nummers van Up/Down uit 2019 zijn nu extra voordelig verkrijgbaar in de SOUL Webshop. Op deze wijze heb je de komende weken in ieder geval voldoende leesvoer in huis, voor jouw broodnodige portie mountainbiken! Je betaalt slechts €17,50 voor vier uitgaven van Up/Down mountainbike magazine (t.w.v. €31,80). Bestel via deze link.

Up/Down #1,2,3,4,5 2019: lees losse magazines met korting

Losse uitgaven van Up/Down zijn nu ook extra voordelig verkrijgbaar in de SOUL Webshop. Bestel Up/Down #1,2,3,4 of #5 2019 voor slechts €6,95 in plaats van €7,95 via deze link.

 van