18-03-2020 - Nieuws, Wielrenblad

Lees WIELRENBLAD nu extra voordelig!

Nu het coronavirus zich blijft verspreiden, zullen steeds meer wielrenners niet samen naar buiten kunnen, om te fietsen zoals ze eigenlijk zouden willen. Blijf veilig, blijf thuis en blijf gezond! Laten we de veiligheid en gezondheid van onze families en anderen voorlopig voorop stellen.

Trakteer jezelf op een mooie rit op Zwift, kijk onze beste wielervideo’s op YouTube of neem rustig de tijd om je favoriete magazines te lezen. Hopelijk zien we je vervolgens snel weer op de racefiets! 

Wij zijn momenteel druk bezig met de afronding van Wielrenblad #1 2020, de eerste uitgave van het nieuwe jaar. In de tussentijd kun je eerdere uitgaven van Wielrenblad extra voordelig lezen, dus check onderstaande aanbiedingen! 

Wielrenblad Jaargang 2019: inclusief ca. 50% korting! 

De eerste vier nummers van Wielrenblad uit 2019 zijn nu extra voordelig verkrijgbaar in de SOUL Webshop. Op deze wijze heb je de komende weken in ieder geval voldoende leesvoer in huis, voor jouw broodnodige portie wielrennen! Je betaalt dan slechts €17,50 in plaats van €31,80 voor vier uitgaven van Wielrenblad. Bestel via deze link.

Wielrenblad #1,2,3,4,5 2019: lees losse magazines met korting

Losse uitgaven van Wielrenblad zijn nu ook extra voordelig verkrijgbaar in de SOUL Webshop. Bestel Wielrenblad #1,2,3,4 of #5 2019 voor slechts €6,95 in plaats van €7,95 via deze link.

 van