28-04-2021 - Kitesurfen, Nieuws

Leo Verrecchia deelt mee aan het Prolimit International Team

Prolimit is verheugd om aan te kondigen dat Leo Verrecchia uit Australië zich bij het Prolimit International Team heeft gevoegd.

Leo is pas 18 jaar oud maar heeft al een bewezen staat van dienst. Hij werd Australisch Freestyle Junior Kampioen in 2019/2020 en Vice Australisch Freestyle Kampioen 2020/2021.

Leo begon op tienjarige leeftijd met kiteboarden, nadat hij zijn vader op het water had gezien. Nadat hij zijn eerste backroll ooit had gemaakt, was hij zo opgewonden dat hij alleen maar meer wilde. Tot op de dag van vandaag krijgt hij nog steeds dat exacte gevoel wanneer hij een nieuwe truc laat landen. Hierdoor blijft zijn liefde voor de sport zo sterk. Het oneindige aantal trucs, combo’s en disciplines maken het kiteboarden erg uitdagend voor hem omdat hij altijd vooruit wil.

Momenteel is zijn hoofddiscipline freestyle. Hij houdt er echter van om dingen door elkaar te halen en op een surfplank te rijden, wat grote lucht te doen of rond te cruisen op een draagvleugelboot. Zijn thuissporten zijn Jamieson Park Scarborough, Queens Beach North en Scarborough QLD.

 van