03-12-2020 - Nieuws, Wielrenblad

Lezersactie die je niet wil missen! Wielrenblad + Knog Plus Twinpack

Goede fietsverlichting is een onmisbaar onderdeel voor jouw fietstochten in winter. Zorg er daarom voor dat je altijd goed zichtbaar bent voor medeweggebruikers met deze Knog Plus Twinpack Verlichting. Deze verlichtingsset ontvang je nu extra voordelig bij uitgaven van Wielrenblad, zodat je alvast optimaal voorbereid bent voor je volgende winterse rit.

Wielrenblad + Knog Plus Twinpack

Voor de feestdagen hebben we weer een speciaal Wielrenblad Cadeaupakket samengesteld! Het Wielrenblad Cadeaupakket bestaat uit twee uitgaven van Wielrenblad in combinatie met een superhandige Knog Plus Twinpack Verlichtingsset. 

Inhoud 

Bestel het Wielrenblad Cadeaupakket voor de winter en ontvang twee uitgaven van Wielrenblad (t.w.v. €15,90) samen met de Knog Plus Twinpack Verlichting (t.w.v. €29,95) voor slechts €27,50 in plaats van €45,85. Op deze wijze ontvangt men Wielrenblad #3 en #4 van 2020 en de Knog Verlichtingsset als geschenk, met liefst 40% korting ten opzichte van de reguliere prijs! 

*Wil je een andere uitgave van Wielrenblad ontvangen, omdat jij Wielrenblad #3 en #4 van 2020 al gelezen hebt? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Knog Plus Twinpack

De Knog Plus Twinpack bestaat uit twee strakke lampjes. De voorlamp heeft 40 lumen aan power, en de achterlamp heeft 20 lumen. De lampjes hebben vijf verschillende lichtstanden. De batterij in de lampjes gaan zo’n 40 uur mee, hiermee ben je altijd goed zichtbaar. Waar kan je de lampjes dan aan bevestigen? Waar niet! Stuur, voorvork, zadelpen, bagagedrager, de schuine buis, verticaal, horizontaal, alles kan. De geïntegreerde USB-plug van de Knog Plus maakt dat deze lampjes enorm gemakkelijk op te laden zijn. Bovendien zorgt dit ervoor dat de lampjes bestand zijn tegen elke weersomstandigheid. Door de magnetische bevestiging kan je de Plus lampen gebruiken voor meerdere doeleinden, zoals hardlopen en kamperen. Je hoeft deze alleen maar vast te maken met het meegeleverde clipje aan jouw schoenen, hoofdband, rugzak , hondenhalsband, sokken en zo kunnen we nog even doorgaan. De Knog Plus Twinpack ontvang je nu dus extra voordelig bij een Wielrenblad bestelling! 

Klik hier voor de actie!


De nieuwste uitgave van Wielrenblad kun je bestellen in de Soul Webshop. Losse exemplaren zijn ook weer verkrijgbaar in de betere boekhandels. Ook is Wielrenblad #2 2020 beschikbaar in de Soul Kiosk App. Wil je voortaan geen nummer van je favoriete magazine meer missen? Word dan snel abonnee van WielrenbladDan ontvang alle nummers als eerste in je brievenbus en profiteer je van alle voordelen voor onze trouwe abonnees. Bovendien houd je ook meer tijd over voor je volgende tocht!

 van