03-12-2020 - Nieuws, Wielrenblad

Lezersactie die je niet wil missen! Wielrenblad + Topeak Backloader

Ben jij al klaar voor een bikepacking avontuur? Om de winter in te luiden hebben hebben wij een speciaal Wielrenblad cadeaupakket samengesteld! Het Wielrenblad cadeaupakket bestaat uit twee uitgaven van Wielrenblad in combinatie met een superhandige Topeak Backloader zadeltas van 10L t.w.v. maar liefst €59,95. 

Wielrenblad + Topeak Backloader

Inhoud 

Bestel het Wielrenblad cadeaupakket* voor de winter en ontvang twee uitgaven van Wielrenblad (t.w.v. €15,90) samen met de Topeak Backloader 10L (t.w.v. €59,95) voor slechts €45,00 in plaats van €75,85. Op deze wijze ontvang je Wielrenblad #3 en #4 van 2020 en een Topeak Backloader zadeltas als geschenk, met liefst 41% korting ten opzichte van de reguliere prijs! 

*Wil je een andere uitgave van Wielrenblad ontvangen, omdat jij Wielrenblad #3 en #4 van 2020 al gelezen hebt? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Topeak Backloader

Zie jij het avontuur wel zitten? Pak je spullen, spring op je fiets en rijd die tocht! De BackLoader is een zadeltas met een inhoud van 10L. Speciaal ontworpen voor de bikepacker zorgt deze Topeak tas voor een gestroomlijnde manier om jouw spullen mee te kunnen nemen zonder dat er een achterdrager nodig is. De tas is opgebouwd van licht, waterresistent en sterk materiaal. Bovendien is de BackLoader heel gemakkelijk op de zadelpen van jouw fiets te bevestigen en af te nemen. De combinatie van het nieuwe saddle mount system en de compression straps zorgt voor een stabiele fietservaring, ook wanneer je de tas volgeladen hebt. De bijgeleverde waterproof binnentas houdt jouw spullen helemaal droog. De Topeak BackLoader ontvang je nu dus extra voordelig bij een Wielrenblad bestelling! 

Klik hier voor de actie!


De nieuwste uitgave van Wielrenblad kun je bestellen in de Soul Webshop. Losse exemplaren zijn ook weer verkrijgbaar in de betere boekhandels. Ook is Wielrenblad #2 2020 beschikbaar in de Soul Kiosk App. Wil je voortaan geen nummer van je favoriete magazine meer missen? Word dan snel abonnee van WielrenbladDan ontvang alle nummers als eerste in je brievenbus en profiteer je van alle voordelen voor onze trouwe abonnees. Bovendien houd je ook meer tijd over voor je volgende tocht!

 van