03-12-2020 - Nieuws, Wielrenblad

Lezersactie die je niet wil missen! Wielrenblad + Xplova HS5

Ben jij al klaar om optimaal te presteren tijdens je volgende rit? Om de winter in te luiden hebben hebben wij een speciaal  Wielrenblad cadeaupakket samengesteld! Het Wielrenblad cadeaupakket bestaat uit 2 uitgaven van Wielrenblad in combinatie met een superhandige Xplova HS5 hartslagmeter t.w.v. maar liefst €54,95. 

Wielrenblad + Xplova HS5

Inhoud 

Bestel het Wielrenblad cadeaupakket* voor de winter en ontvang twee uitgaven van Wielrenblad (t.w.v. €15,90) in combinatie met de Xplova HS5 (t.w.v. €54,95) voor slechts €35,00 in plaats van €70,85. Op deze wijze ontvang jij Wielrenblad #3 en #4 van 2020 en een Xplova HS5 als geschenk, met liefst 51% korting ten opzichte van de reguliere prijs! 

*Wil je een andere uitgave van Wielrenblad ontvangen, omdat jij Wielrenblad #3 en #4 van 2020 al gelezen hebt? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Xplova HS5 Harslagmonitor

Met deze HS5 hartslagmonitor Monitor van Xplova worden jouw prestaties verbeterd. Deze intelligente activiteitstracker is gemaakt voor serieuze wielrenners en professionele training. Met een realtime hartslagmeting biedt deze HS5 veel inzicht en hulp bij gespecialiseerde work-outs. Met de nauwkeurige gegevensverwerking kan jij jouw resultaten analyseren en jouw trainingswijzen aanpassen op je lichtaam. De HS5 hartslagmonitor heeft een optimale compatibiliteit met ANT+ en BLE, zodat je jouw resultaten direct kan delen met je vrienden op Strava. Dankzij het minimalistische, lichtgewicht design kun je je tijdens de training vrij bewegen. De vervangbare band zorgt ervoor dat je geen last hebt van stof en zweet. Voel je vooral niet beperkt, want deze HS5 heeft een batterijduur van 300 uur! Genoeg tijd om jouw conditie op top-niveau te krijgen. De Xplova HS5 ontvang je nu extra voordelig bij een Wielrenblad bestelling. 

Klik hier voor de actie!


De nieuwste uitgave van Wielrenblad kun je bestellen in de Soul Webshop. Losse exemplaren zijn ook weer verkrijgbaar in de betere boekhandels. Ook is Wielrenblad #2 2020 beschikbaar in de Soul Kiosk App. Wil je voortaan geen nummer van je favoriete magazine meer missen? Word dan snel abonnee van WielrenbladDan ontvang alle nummers als eerste in je brievenbus en profiteer je van alle voordelen voor onze trouwe abonnees. Bovendien houd je ook meer tijd over voor je volgende tocht!

 van